SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Nicolai Mathiasen d. 06/11/2012

Angreb på vedvarende energi og løgn fra regeringen

Vi ved nok alle efterhånden, at regeringen har varslet med at nettomåler ordningen skulle justeres.

Men det har været rigtigt svært for dem, at argumentere med rationelle argumenter, som er holdbare, hvorfor den skal reguleres.

Derudover viser det sig nu at den måske sindsforvirret Martin Lindegaard (klima og energiminister) opfører sig nogenlunde som man ville forvente af "minister for sandhed" fra bogen 1984.

Han har udtalt at man ikke ville slagte det økonomiske grundlag med bagudrettet virkning for allerede installeret anlæg.

Dette er nu vist sig at være en løgn - og en aldeles ondskabsfuld en.

http://ing.dk/artikel/133882-minister-beskyldes-for-loebe-fra-klokkeklare-solcelle-loefter

Så hvorfor vil de fjerne nettomålerordningen?
Argument 1: At det koster staten for meget.
Men det er løgn. Det koster ikke staten en øre. Det som nettomålerordningen gør er, at man kan få lov til at bruge den strøm man selv producere - i stedet for at være tvunget til at sælge den.

Nu vil man tvinge folk til at sælge strømmen for ca. 60øre og så købe den tilbage senere samme dag til 2 kr. Altså en skat på over 300% på grøn el-produktion.

Man kan sammenligne det med, at planter du tomater i dit drivhus og tomaten koster f.eks. 1 kr så skal du sælge den; og købe den tilbage når du vil spise den til 3 kr af staten fordi du har formastet dig til at dyrke en tomat og du ikke kunne spise den øjeblikkeligt fordi du f.eks. var på arbejde.

Argument 2: At det er SÅÅ synd for el-selskaberne fordi de har en produktion, som skal holdes oppe uanset, hvad (en såkaldt stand-by produktion).

Dette er også et komplet ugyldigt argument. El-selskaberne SKAL uanset, hvad tilpasse sig en produktion af vedvarende energi. Det ved de også godt. Desuden FÅR de betaling for leje af el-nettet og solceller producere mest om dagen, hvor energi forbruget er højest. - At de så ikke leverer noget om vinteren har INTET med sagen at gøre.

STOP VANVIDDET og støt nettomålerordning

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img