SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Kent.. Nielsson d. 08/11/2012

Helle betalte Skat trods Skattefri DK 1999-2004.

10 november 2012 · kl. 23:44

Hvorfor miskreditere en kvinde der vil og kan betale skat i DK, det er ren chikane ja direkte svinsk at fortsætte, men OK sagen er nu Løkke og Løkke sveder.

9 november 2012 · kl. 18:52

De borgerlige vil hele tiden flytte focus, fordreje sagen, hiver rundt i en skattesag der for længe er dømt til Kinnocks fordel, det virker efterhånden mere og mere desperat fra borgerligt hold, hvad er de borgerlige bange for ?

Perioden 1999-2000, hvor Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock flyttede ud af landet. (Boede i Bruxelles) 1999-2004.

Skat fik dengang en henvendelse, der gjorde, at man undersøgte om Thorning var skattepligtig. Det var hun ikke, men Thorning valgte alligevel at betale skat i Danmark.

På hjemmebane:
Og i det hele taget er Helle Thorning-Schmidt på hjemmebane i Bruxelles, hvor hun tidligere har boet i fem år (1999-2004), som medlem af Europa-parlamentet.

Notat fra kælder tændte advarselslamper hos skattedirektør:

»Vi har sagt, at det er hans (Kinnocks) forhold, vi fører up-to-date. Men med det in mente, at der ligger noget latent fra 1999, tænder det nogle advarselslamper, at der er nogen, der går og småblander sig«, siger Lisbeth Rasmussen, der ikke uddyber det nærmere.

Hun forklarer heller ikke, hvorfor notatet blev hentet op fra kælderen før mødet.

Finansminister bringes ind i sag:
Lisbeth Rasmussen ønskede, at dørene blev lukket, mens hun skulle fortælle kommissionen om notatet.

Formand Lars E. Andersen mente dog ikke - efter at have talt med Lisbeth Rasmussen og bisidderen i enrum - at indholdet af notatet kunne berettige, at dørene skulle lukkes.

Minister må ikke blande sig:
Af Lisbeth Rasmussens dagbogsnotater fremgår det, at Skatteministeriet med daværende skatteminister Troels Lund Poulsen (V) i spidsen lagde pres på sagsbehandlerne i Skat København under behandlingen af Thorning-familiens skattesag.

Det er ulovligt, at ministeriet blander sig i konkrete sager.Vor kære Statsminister Helle Thorning Schmidt betalte helt frivilligt Skat i Danmark 1999-2004 trods dette, at det Skulle vor kære Statsminister ikke.

Med den Løn vor kære Statsminister fik dengang i EU, vil jeg tro at Helle Thorning Schmidt har betalt ca. 1.5 million kr. til den danske statskasse som HTS ikke skulle, Thorning vil ikke unddrage sig skat i Danmark.

Hvorfor skreg BT ikke op om dette i 2010 ? og i 2011 og i dag 2012 ?

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Vor kære Statsminister Helle Thorning Schmidt betalte helt frivilligt Skat i Danmark 1999-2004 trods dette, at det Skulle vor kære Statsminister ikke. Med den Løn vor kære Statsminister fik dengang i EU, vil jeg tro at Helle Thorning Schmidt har betalt 1.5 million kr. til den danske statskasse som HTS ikke skulle, Thorning vil ikke unddrage sig skat i Danmark.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img