SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Johnny Lauristen d. 08/11/2012

STOP DE HADSKE INDLÆG, HADE-FØLELSER SKABER ONDT!

U-anset mange, som ikke godt kender mig, de nok IKKE - VIL/kan - tro det, så er jeg overvejende NEGATIV overfor, hvordan forskellig religion alt for ofte-, og for omfattende, skaber langt mere afstand-, modvilje, og manglende respekt, samt endnu værre, end forskellig religion, samt forskellige tolkninger af samme tros-retning, gør godt, og samlende, for forskellige troende folk/mennesker.

Det er HELT FORKERT - for troende på - Gud i himlen, u-anset hvilken religion det handler om, når NOGLE mener, at det er FORKERT, måske nærmest FORBUDT, at mennesker med forskellig religion kan gifte sig, uden en af parterne skifter religion. Det kan ex være en part, som f.eks. er kristen, og hvor den anden part, som begge kunne være interesseret i, at leve som kærester og ægtefolk, er muslimsk.

Jeg finder det helt forkert - for troende, når de (for mig) virker NEDLADEN, OPHØJET, ELLER MED MANGLENDE RESPEKT, overfor anderledes religiøse, når det er en GENEREL mening, hvor alle med anden religion-, eller tro?s-retning, de dømmes - MINDRE VÆRDIG(E)!

MENNESKER BLIVER NORMALT HVERKEN BEDRE-, ELLER DÅRLIGERE, MENNESKER & TROENDE, ALENE GRUNDET RELIGION!

På EB-Nationen, særligt belastende under - "Min Sag", oplever jeg, der hærger og plager, et (for mig) belastende stort flertal af debatører, jeg tror, mange er tæt tilknyttet Dansk Folkeparti (måske flest fra DF-U?), og/eller - andre grupper af folk, jeg opfatter som (mere eller mindre) racister, fordi de (for mig) alt for ofte virker sygeligt voldsomt optaget af emnet, "fremmede med anden religion & kultur"!

Modsat, efterlyser jeg, at langt flere "fremmede" tilflyttere til Dk, de langt flere, og langt mere, deltager i blandt andet vigtige samfunds-debatter, samt i forskellige vigtige, politiske forhold, i offentlighed!

U-anset religion & kultur m.v., ER VI SOM UDGANGS-PUNKT - ALLE LIGE, OG KUN
MENNESKER, DET NORMALT PÅ GODT & ONDT/MINDRE GODT!

Kh
Johnny Lauritsen, Århus
F/ Børn og Unge Partiet


Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img