SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Sebastian K d. 09/11/2012

Havde Venstre en klemme på Peter Loft ?

Under gårsdagens afhøring af skattedirektør Lisbeth Ramussen kom det frem, at Peter Loft fra Skatteministeriet ikke blot ydede assistance eller rådgivning til SKAT København.

Faktisk viste det sig, at den mistanke om magtmisbrug der hænger over Troels Lund Poulsen og Venstre blev yderligere styrket.

Ikke alene var det gennem Peter Loft, at det omtalte BT notat dukkede op på SKAT Københavns skrivebord via spindoktor Peter Arnfeldt og Troels Lund Poulsen. Peter Loft ønskede dertil indføjet kryptiske linjer i afgørelsen om ægteparret Kinnock/Thornings livsførelse, der ikke var belæg for, herunder en ny version skrevet på bagsiden af et stykke papir fra den daværende regerings økonomiudvalg.

Dertil var Peter Loft stærk utilfreds med, at sagsbehandlingen viste, at Kinnock slet ikke var fuld skattepligtig til Danmark. Dette fremgår af dagbladet Informations dækning af afhøringen af Lisbeth Rasmussen.

_____

»Peter Loft har helt fra begyndelsen givet udtryk for, at han (Stephen Kinnock, red.) må være skattepligtig på grund af ophold, der overstiger 180 dage og ud fra det billede, som er tegnet af familien i forskellige medier.«

»Jeg kan ikke opfatte det på anden måde, end at han er presset, fordi der er nogen, der vil have en anden afgørelse.«

Hvem denne »nogen« dækkede over, sagde hun ikke direkte, men senere beskrev hun »en fornemmelse af«, at »ministeren stiller en masse spørgsmål«.

_____

Afhøringen af Peter Loft bliver dermed mere og mere central, da han er den ultimative forbindelse mellem sagsbehandlingen af Kinnocks og Venstres Troels Lund Poulsen.

BTs anonyme notat, der konkluderede skattepligt viste sig, at være forkert, hvorfor det formodentligt har udløst frustration i dele af Venstre, der på daværende tidspunkt stod til at tabe det kommende valg, og hvor Hjort Frederiksen havde fået en advarsel fra EU pga. for stort et underskud.

Men havde Venstre en klemme har Venstre på Loft, der ellers går for, at være respekteret?

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Troels Lund Poulsen, tv. for Lars Løkke Rasmussen, havde en departementschef, Peter Loft, som angiveligt var meget ivrig for, at få Kinnock gjort fuld skattepligtig

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img