SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Lars Kristensen d. 09/11/2012

Myter og løgne om "Skattesagen" del 2.

Jeg er som det store flertal her på Nationen, ikke specielt glad for vores statsminister Helle Thorning. Men jeg mener at hvis hun skal kritiseres, skal det være på et sagligt grundlag, ikke ved løgne, misforståelser eller manipulation. Så i et naivt forsøg på at hjælpe debatten i den rigtige retning, vil jeg afprøve nogle af myterne.

Det særlig forargelige ved Helle Thorning er, at hun stiller sig op og siger at vi ALLE skal bidrage mere mens hun selv gør alt for at bidrage mindre.

Det er ikke særligt for Helle at være dobbeltmoralsk, det er de fleste politikere fra begge sider af salen.

Et eks kunne være Troels Lund Poulsen.

I februar 2008 tordnede miljøminister Troels Lund Poulsen (V) mod landbruget, fordi det går for langsomt med at udlægge miljø- og naturbeskyttende randområder ved søer og vandløb.

Men miljøministeren havde heller ikke har udlagt de 10 meter jord omkring en sø, på sin egen mark i nærheden af Tølløse på Sjælland.

Selv partier kan være dobbeltmoralske, et eks kunne være Venstre.

Venstre kritiserede Mette Gjerskov for at have en rygekabine, der kostede skatteyderne 34.000 kroner, hvorefter det viste sig at Lars Løkke Rasmussen, havde en rygekabine der kostede skatteyderne 154.000 kroner.

At Helle selv gør alt for at bidrage mindre, er en påstand der ikke bevises. Der findes kun et indicium der peger i den retning, hun har leaset en bil til tysk moms,

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img