SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Kent.. Nielsson d. 09/11/2012

DFs plat på danskheden, fornuftige står helt af !

10 november 2012 · kl. 23:36

DFerne vil ikke godkende Mortensaften som dansk kulturarv ser man tydelig i en anden tråd, det virker meget mystisk, er DF historieløse, DF er fra 1995 altså det DF, men historie er vidst ikke deres gebet.

9 november 2012 · kl. 21:15

Ministersamråd om et juletræ er en kedelig DF-klassiker, mener Rasmus Jarlov.


Julemanden er oprindelig en katolsk helgen fra Tyrkiet. Hans navn var Sankt Nikolaus, og han var biskop i Myra og legendarisk godhjertet, især overfor børnene.

Rasmus Jarlov MF (Konservativ) har denne rammende karektaristik af DF og deres slåen plat på danskheden helt uhæmmet, dette er så fornuftige borgere i DK står af for dette vanvid og derfor ikke går i forsvar for den danskhed der er deres og som et absolut stort flertal i Danmark vil og går ind for; Der kan vel regnes et flertal i DK på ca. 90% der vil deres egen form for danskhed i harmoni med de traditioner vi gennem tid har indført og lever med til gavn for os alle, men på hver sin måde.

Vi har alle en lille del af den store sammenhæng, vi kalder vores egen "Jeg er dansk" men på min måde, men accepterer andres måde på deres måde at være dansk og det fejrer vi så i fællesskab og her gør vi så en fælles indsats for at viderebringe denne danske danskhed på vores forskellige måde, med tilsætning af egen oplevelse af at være dansk på egen måde.

Fremmede er interesseret i vort samfund DK, men ingen vil have en bestemt form, ja nærmest diktatorisk form, af en opfundet danskhed trukket ned over hovedet, det vil jeg heller ikke, jeg har min helt egen danskhed som etnisk dansk med aner tilbage til Kong Dan,

Næste gang DF vil skælde ud på indvandrere, der ikke har forstået, at de skal respektere Danmarks traditioner, vil jeg derfor anbefale at de skriver et debatindlæg eller besøger indvandrerne, skriver Rasmus Jarlov.

Martin Henriksen DF er bedøvende ligeglad med, hvor respektløst det er overfor folkestyret at misbruge regeringens tid.

Dansk Folkeparti skræmmer folk væk fra forsvaret for danskheden i Danmark. Det bliver så plat, at fornuftige mennesker står af.

Det er enormt ærgerligt.

For man kan nærmest ikke overvurdere, hvor vigtigt det er at værne om dansk kultur, hvis Danmark skal hænge sammen og bevare sit ID.

Vi skal stå fast på helheden i samfundet i stedet for at rose og tilskynde til oprettelsen af parallelsamfund. Vi skal sikre, at børnene lærer mere om dansk historie og kultur i folkeskolen.

DF skal ikke sjofle danskheden Populistisk.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Er det ikke julemanden? Jo, det er det. Og bortset fra at han godt nok må have det halvvarmt i det coca-cola sponsorede kostume, så er han både overvægtig, har alt for langt skæg og siger ho ho ho. Præcis som når vi møder ham nede på den lokale gågade. Se det kræver vist en forklaring. Først og fremmest er der den, som inkluderer kroner og ører. Julen er bragt til Tyrkiet af de store butikker og supermarkeder, der har set deres snit til at implementere denne højtid. Det giver ekstra salg, liv i butikken og øget omsætning. Hernede fejres julen selvfølgelig ikke som en religiøs højtid. Det kan på mange områder sidestilles med fars dag, mors dag, Valentines day og så videre. Alle sammen dage, der også mistænkelige spor tilbage til noget der kan tjenes penge på. Det giver også nogle helt naturlige forskelle i forhold til den måde vi danskere fejrer jul på. I Tyrkiet danses der ikke om juletræet og synges julesamler. Pebernødder og sokker over kaminen er heller ikke slået igennem endnu.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img