SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Rene Frederiksen d. 09/11/2012

Gavetanten Helle's fetterede rejse i Østen

Man sidder jo og er ved og skide i bukserne af bar skræk,for hvad Danmarks helt store Gavetante Helle ,har strøet ud af vi Danskeres små fattige midler,specielt når man kender hendes " ANSVARSBEVISTHED " over for andres penge.
I Burma satte hun U-Landshjælpen op ? hvor meget vides ikke endnu,man ka kun frygte det værste når man kender hendes ansvar over for andre penge ( VORES PENGE )
Endvidere har jeg kendskab til,at hun har været på Maymar og nu Vietnam,og med hendes trang til egoistisk profilering af sig selv og spille Den helt store gavetante jo med rette frygte for hvad hun har strøet om sig med,af vore penge?,hvor hun har været.?
Jeg synyes nu,at alle de linkedetektiver der er på nationen her,skulle begynde på lidt mere relevant arbejde.Prøv og find ud af, hvor hun har været og hvilke katastofale dynger af vores penge ,hun har spredt de pågældene steder.Jeg har taget nerveberoligendene midler,så jeg er rustet til og høre sandhen,da den nok sikkert vil få en til og få et slagtilfælde,jeg vil råde borgerne til det samme,detektiver rådes til det samme,da der sikkert vendter nogle voldsomt grimme opdagelser

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img