SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Peter schmidt d. 10/11/2012

Stop indsamling til et juletræ i Egedalsvænge!

Ja jeg synes det er forkert, at lave en indsamling til et juletræ i Egedalsvænge.

For det drejer sig IKKE om, OM der skal købes et juletræ. Det drejer sig om, at alle beboere, og specielt bestyrelsen, skal være enige om, at vi har forskellige højtider, og vi supplerer hinanden.
Kan det ikke lade sig gøre, at få integration hvor dem udefra fletter ind i Danmark, men i stedet forsøger (når de har fået fodfæste) at ville fjerne den danske tradition, så må, og skal det være den danske tradition der vinder.
Juletræet i Egedalsvænge SKAL være der. Bestyrelsen kan så stemme om der skal afgives penge til en EID-fest. Og ikke omvendt. Det er stadig Danmark vi lever og bor i.


Jeg er DF'er. Og det skammer jeg mig ikke over. Dog skammer jeg mig over nogle af de rabiate ting, der bliver skrevet herinde. Både på den ene, og den anden side.

Der er ikke ret mange herinde på nationen, der rent faktisk læser, og svarer på andres spørgsmål. Det ender altid med, at nogle er "rascistiske" "brunskjorter" osv.

Hvorfor kan man ikke debattere uden alt det bavl ? For man mere igennem ved det ? Jeg tvivler.

Der er et par sjældne debattører herinde, der læser og svarer på enten på kritik eller gode ting. Og enkelte igen kan sågar give modstanderen ret i politiske spørgsmål. Men det er sgu sjældent at se.

Men det skal være sagt, at det er forkert, at vi danskere skal "neddrosle" vores traditioner, for at imødekomme udefrakommendes.

Det er stadig Danmark. På godt og ondt. MEN vi må sgu stoppe med den sygelige bukken-under politik, der bliver ført.

Og vi bliver vitterligt nødt til at stoppe op for hjælpen af de mange tilstrømmende "asylansøgere" Jeg er i hvert fald træt, virkelig træt, af at høre at kommuner nu må stoppe med rengøring hos de ældre, og bad osv. pga. pengemangel.

Hvor bliver værdigheden af, for de ældre ? Hvorfor er det vigtigere at hjælpe alle andre, end de ældre i vores land ?

Og det BØR være hjælp til vores egne der SKAL prioritere

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img