SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Jesper Jensen d. 12/11/2012

Jeg løb fra omskæring på blødende fødder...

Tragisk at voksne "mennesker" kan finde påat udsætte egne, eller andres, børn for slige modbydeligheder!

Hvis der er bare en lillebitte rest af retfærdighed tilbage i dette land, efter årtiers negativ indflydelse fra mennesker PRÆCIS som lull's mor, så sender vi moderen retur og lader lul få en fremtid her i landet da hun, måske, har vist sig som en stærk pig der vil ud af det lort!

Ja jeg skriver måske, alene af den grund at jeg, desværre, er bekendt med begrebet taqiya, og fordi jeg kan have en mistanke om at hun bruges af kyniske forældre/muslimer til at bane vejen for hendes stakkels brødre der som lul selv er født ind i den ideologi.

For de uoplyste/fornægterne er her en sakset beskrivelse af taqyia:
"foregivelse", at forvirre, lyve og bedrage for at fremme Allahs sag.
Er anbefalet i Sunna, men en pligt blandt Shia-muslimer.
Islam forbyder løgn, "men ikke, hvor det udtales til en muslims bedste" ("4.Conference of Academy of Islamic Reseach", Kairo1970). Dette kaldes taqija. Der må sværges falsk med hånden på Koranen, hvis situationen kræver det. (Eks. "Ikke uden min datter"). Jahamir Abdallah 6.4.97: "Vi finder os ikke i at blive hundset med af ikke-troende. ... at muslimer får flere børn end danskerne, at det sociale system bliver udnyttet, osv. kan I kun takke jer selv for. Den kloge narrer den mindre kloge". At indrømme taqija er dog imod metoden, da. den er et strategisk middel til at forvirre omgivelserne.

Jeg siger IKKE at det ER tilfældet men at det er en mulighed.

Behøver jeg minde om den 17årige fra Gullestrup der få måneder efter at være hjemvendt fra såkaldt genopdragelse, og iflg. lul HELT I TRÅD med det hendes brødre OGSÅ bliver indprentet på såkaldt koranskole HJEMME, voldtager en dansk pige på 10år OG forsøger at gør det samme mod hendes 12årige veninde.

Alene det faktum at rigtig mange somaliske børn tilsyneladende kan sendes hjem til omskæringer, hjernevask og VÅBENTRÆNING burde være anledning nok til at sende samtlige s

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

When in Rome....

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img