SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af John Hansen d. 14/11/2012

Et uønsket juletræ i Kokkedal er bare starten

Der bliver flere og flere tegn på hvad den danske befolkning, den danske kultur har i vente som følge af den stadig stigende andel af muslimer i den danske befolkning og det løb mig koldt ned af ryggen da jeg læste Søren Espersens blog i jp hvor han beskriver hvad han oplevede i England da han boede derovre i en årrække indtil 1992 :

http://blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2012/11/09/juletr%c3%a6et-i-kokkedal-og-mit-islamiskedeja-vu/

Man gav efter for alle de små ting der karakteriserer den muslimske kultur og trak lidt på skulderen af ting som, hoved tørklædet, badeforhænget, halal kødet, ingen julefrokost for ikke at støde nogen, ingen krybespil på skolen, opgivelse af helligdage, ramadan middage på offentlige steder og ja det manglende juletræ.

Og hvad blev resultatet så i England, Søren Espersen citat : "Og, jo, indrømmet - grænseløs tolerant som jeg af natur er, hørte jeg da ind i mellem til blandt dem, dengang i England, som nok af og til syntes, at det var at gå i lidt for små sko, når folk protesterede. Jeg syntes da godt, vi kunne tage lidt hensyn til muslimerne, og indrette os lidt ved at ændre nogle småting - for Herregud, det kunne vi da godt leve med.

Desværre var dengang alt for mange af min slags i England, og de vånder sig nu over den bemærkelsesværdige og helt proportionsløse magt, islam har fået over det engelske samfund. I store områder, specielt i byer og landsbyer i The Midlands - og i visse London-forstæder, er islam nu aldeles dominerende. Muslimer sidder på magten i beboerforeninger, i lokalråd, i skolebestyrelser, i byråd og i regionale råd, og er med den nye magt i stormskridt i fuld gang med at ændre det engelske samfund og den engelske kultur"

Derfor kan det godt undre når mange indlæg her på nationen ender med "men de fleste muslimer er heldigvis ikke sådan", "mine muslimske venner er heldigvis velintegrede", sandheden er jo at langt de fleste muslimer ønsker et helt andet samfund/kultur end det hr og fru DK kender

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img