SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Katrin B. Tonnesen d. 16/11/2012

Århus bliver borgerlig med Bünyamin Simsek (V) ?

16 november 2012 · kl. 23:16

Venstre vil med garanti kræve Nicolai Sennels DF fjernet fra hele Århus området inden KV valg 2013, det er sikkert, Venstre kan ikke bruge den DF Muslimhader og det kan DF heller ikke, Sennels bor på Lolland kan jeg se, sammen med andre Stor Københavnske tabere.

16 november 2012 · kl. 23:12

Nicolai Sennels DF kan blive den store trussel mod, at Bünyamin Simsek (V) bliver valgt til Borgmester, Sennels indædte had mod Muslimer er velkendt, Sennels stiller dog ikke op til Kommunevalget og havde vel ikke en chance der. Ved FV 2011 Århus Øst, fik Sennels 187 stemmer, rent til grin DF.

Med den forventede jordskredssejr for de Borgerlige ved KV. 2013, er muligheden for et magtskifte i AArhus mere end sandsynlig, alle forventer at DF også stormer frem og dermed vil Bünyamin Simsek (V) være sikret Borgmesterposten i AArhus, herom kan vel næppe herske tvivl, en stor dag for de Borgerlige i AArhus KV. 2013, Et borgerligt flertal V+DF er en stor mulighed. RV kan dog inddrages.

BÜNYAMIN SIMSEK:
Født 1970 i Sarkisla, Tyrkiet. Har boet og arbejdet i Århus, DK siden 1972.

Bünyamin Simsek er medlem af Århus Byråd for partiet Venstre. Han blev valgt ind i Århus Byråd i 2002 og er næstformand i Udvalget for Økonomiske og Administrative Anliggender. Han er også medlem af Socialudvalget og Ligestillingsudvalget i Århus Kommune.

Han er en af de første 1. generationsindvandrerne, der flyttede ind i bebyggelsen Gellerup (en forstad til Århus med en høj procentdel af indvandrere og flygtninge) i 1972, og har dermed oplevet udviklingen og integrationsindsatsen på nært hold.

Bünyamin Simsek er gift med Fatma Øktem, Tilst, MF for Venstre

Fatma Øktem bor i Tilst og er gift med Bünyamin Simsek, der sidder i Aarhus Byråd. Fatma blev valgt ind i Folketinget i september sidste år og har siden været Venstres ligestillingsordfører. Udover det sidder hun i Socialudvalget, Beskæftigelsesudvalget og Sundheds- og Forebyggelsesudvalget. Fatma kæmper blandt andet for flere arbejdspladser i det østjyske.

“Lige nu er jeg på vej ned for at mødes med Kristian Jensen. Vi skal følges til gudstjeneste i Holmens Kirke her kl. 10.” sagde en glad Fatma Øktem ved indsættelse. ?

Om Bünyamin Simsek, Første gang opstillet til Folketinget i 2007., Stiller op i Østjyllands Storkreds., Arbejde Offentligt ansat, Jobbeskrivelse - Kontorchef, Jobcenter Århus centrum, Fritidsinteresser Fodbold, akvarel og olie maling.

Venstre står nu fantastisk stærkt med Bünyamin Simsek som Kandidat til Borgmesterposten og det skal nok lykkedes med DFs store støtte.

Spændende bliver det.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Stærkt udspil af Venstre i AArhus; Simsek spidskandidat i Aarhus AF ERIK NØRBY Bünyamin Simsek (V) blev torsdag aften valgt til Venstres spidskandidat til kommunalvalget 19. november 2013. Den 41-årige rådmand for teknik og miljø i Aarhus Kommune opnåede 164 stemmer (55 pct.) mod den nærmeste modkandidat, Hans Skou, der fik 132 stemmer i anden valgrunde (45 pct.). Den tredje kandidat Henrik Vestergaard fik 56 stemmer i første valgrunde, og gik der ikke videre til den anden og afgørende afstemning. Afstemningen fandt sted i Vejlby-Risskov Hallen

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img