SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Boye L. Andersen d. 18/11/2012

Sikke en fest – husk “Hr. Jensen” Fogh søgte Job !

Sikke en fest – husk “Hr. Jensen” Fogh søgte Job i perioden 2004 til 2009.

I 2006 skrev Berlingske Tidende , at Lars Løkke Rasmussen primo 2004 var kørt i stilling til at overtage statsministerposten, så Anders Fogh kunne blive formand for EU-Kommissionen, der skulle nybesættes medio 2004. Når Fogh ikke fik den nævnte post, var det primært EU-forbeholdene som hæmmede ham.

Nye indsatser og nye gevinster for Fogh, men valget 2007 måtte ikke tabes så var alt håb ude for Fogh, derfor blev der lukket yderligere op for lånefesten på bugte infaltionsramte mursten samt pantebrevkarussel rentefrie lån etc. etc.

Valget 2007 blev vundet knebent men dog vundet, allerede her vidste Fogh at Nato skulle skifte chef og ås gik Fogh i gang, DK blev paset fra rejser og Hr. Jensen som Finansminister fra 2008 og Indenrigsminister og sundhedsminister fra 2001-2008.

Alle røde lamper begyndte at lyse Ultimo 2006, 2007-08 var hele Christiansborg flammende Rødt i bøjet Neon og Økonomer skreg, det går falt, det går galt, men for døve øren, Fogh rejste og Hr. Jensen ?

Læs de 11 advarsler her som Fogh & Hr. Jensen overhørte.

advarsel i foråret 2006, fra Nationalbanken:

'Udfordringen på det korte sigt er at sikre, at den kraftige konjunkturudvikling ikke løber af sporet og ender i overophedning. Her spiller reaktionerne på arbejdsmarkedet en nøglerolle..'

(Danmarks nationalbank, kvartalsoversigt 2006, 1. kvartal side 16)

http://www.bt.dk/politik/laes-de-11-advarsler-her

Den anden aften viste DR, hvem der var skyld i finanskrisen.

Det var en bank. Samt en ældre, mismodigt udseende advokat med strithår. Banken og advokaten bildte ved oprettelsen af en andelsforening på Frederiksberg i 2007 angiveligt andelshaverne ind, at deres lejligheder var millioner værd. Og dermed helt friske til at blive belånt.

Ofrene var nogle pensionerede gymnasielærere samt et yngre skolelærerpar. Ingen af disse vidste ikke noget om noget, forstod man. Overhovedet ikke.


Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

'Overtrædelser af de økonomiske hastighedsgrænser straffes hårdere end med et klip i kørekortet. Aktuelt betyder det, at der ikke er plads til nogen form for lempelser, hverken på indtægts- eller udgiftssiden, snarere tværtimod. De udgiftspolitiske mål for staten og kommunerne skal overholdes, og konjunktursituationen er ikke til ufinansierede skattelettelser.' Her står en nuværende og to forhenværende Venstre-formænd og stikker hovederne sammen ved Venstres landsmøde i Herning.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img