SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Egon Haun d. 18/11/2012

Venstre vil give massive skattelettelser.

Så er den gal igen med Venstre. I glemmer at fortælle hvordan disse skattelettelser skal finaniseres. Er det via øget energiafgifter på el måske eller brændstof.

Vi ved jo alle at det er i toppen af skatten i vil give skattelettelser, med de lavt lønnet skal jo også have varmen og lyset, men de har ingen penge at betale med, når det kun er de højeste lønnet der får skattelettelserne.

Stop den snak om skattelettelser til det arbejdende folk. Hvor mange arbejdspladser har i skaffet i den tid i sad ved magten. I har ikke skatte nogle arbejdspladser, tværtimod er der flere der er flyttet ud af landet.

Det beviser så at skattelettelserne ikke har hjulpet og det vil den hellere ikke i fremtiden.

Samtidig formåede Venstre ikke at stoppe boligmarkedets himmelflugt, de smed bare mere benzin på bålet, så det kunne brænde højere endnu. Derfor har vi det som vi har det i Danmark i dag, men det er der ikke mange der vil erkende. Denne holdning har jeg haft de sidste 10 år og det har jeg skrevet om på nationen tidligere.

Men den afgåede nationalbankdirktør Niels Bernstein er dog af samme opfattelse, men politikerne ville ikke høre på ham deriblandt Venstre.

Stop men denne dårlig politik og kom med noget mere relevant, der kan skabe arbejdspladser.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img