SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af John Hansen d. 21/11/2012

Over halvdelen af tosprogede unge kan ikke læse

Den danske fremtid tegner "lys", danske kvinder føder ikke nok børn til at holde befolkningstallet stigende og indvandrer kvindernes børn kan ikke læse, over halvdelen (55 %) er at betegne som funktionelle analfabeter som ikke har en chance for at gennemføre blot en ungdomsuddannelse.

Det siger sig selv at folkeskolen er tæt på at spille fallit når 55 % af tosprogede ifølge sidste PISA undersøgelse er at betegne som funktionelle analfabeter efter 9.klasse. Dette tal dækker over mange tusinde børn der i bedste fald intet får ud af folkeskolen, men som samtidig trækker danske elever med ned i niveau, da rigtig mange resourcer skal bindes i disse tosprogede elever. Resultatet ser vi allerede, mange resource stærke forældre flytter deres børn til privatskoler hvor de kan få den undervisningskvalitet folkeskolen mange steder ikke længere kan levere fordi laveste fællesnævner udgøres af tosprogede der hyppigt saboterer undervisningen og har et fagligt niveau der lader danske elever i stikken.

Hvad er konsekvensen :

* Vi får danske elever der har dårligere kundskaber end deres forældre
* Indvandrer børn der vil ende i kriminalitet og livslang offentlig forsørgelse, da de færreste virksomheder efterspørger analfabeter
* Vi får en folkeskole bestående af børn fra resource svage danske familier og indvandrer børn
* Samfundet bliver fattigere med dårligt uddannede elever der ikke magter en videregående uddannelse
* Millioner og atter millioner skal bruges på special lærere og andre fagfolk der skal forsøge det nærmest umulige, at få indvandrer børn og deres forældre til klare sig godt i DK og den danske folkeskole.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img