SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Henrik Jensen d. 21/11/2012

Mutimedia-løftebrud endnu et i rækken

Regeringen har ført sig frem med afskaffelsen af multimediaskatten som et af deres store gennembrud. Men hvad er sandheden?

I stedet for multimediaskatten kan vi nu istedet spare 500 kr. om året og betale "skat af fri telefon". Før betalte man 3000 om året i multimediaskat - skat af fri telefon koster trods alt "kun" 2500.

Hos min arbejdsgiver er det et krav, at vi medbringer telefon i arbejdstiden. De kan ikke forlange, at vi selv skal investere i denne, så de er nødt til at udlevere sådan en. Men de vil ikke sidde og gennemgå flere hundrede regninger for at se, om vi bruger den privat. Regningen vil kun blive checket, hvis forbruget er unormalt højt. Personligt har jeg min egen private telefon, og kunne ikke drømme om, at bruge arbejdsmobilen privat - men 2500 - det skal jeg alligevel betale. Sådan foregår det i mange virksomheder - og derfor kommer mange til at betale skat af noget som arbejdsgiveren kræver, men som medarbejderne ikke benytter sig af. Ligesom med licensen - du skal betale, uanset om du ser DR's kanaler eller lytter til deres radio.


Løgn og latin fra regeringen - IGEN. De har sat multimediaskatten ned - men har reelt ikke afskaffet den og bare ændret navnet for at sløre endnu et LØFTEBRUD.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img