SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Rene Frederiksen d. 22/11/2012

Glædeligt nyt for politiet vdr opklaring af drabs

I de mørke tider der præger Danmark,så sker der da heldigvis glædeligt nyt ind imellem selv om drastiske nedskæringer på hjemmeplan her i landet er i højsædet og lægger et dystert mørke over vort land,så sker der heldigvis også glædelige ting herhjemme.
Det glædelige er politiet vdr drabsefterforskning,sidste uge fik et par nye trumfkort i hænderne,der muligvis ka få opklaret nogle af vores mest bestialske og meningsløse mordsager,der ka få det hele til og dreje rundt inde i en bare ved tanken om,hvad ofret har måtte gennemgå i desperation for og beholde deres liv.Jeg har hørt nogle af de efterladtes egen beretning bla. i radioen,som nok har berørt os rigtigt dybt,og man virkeligt føler med disse menesker..
Igår blev jeg igen rigtigt glædet vdr Virum sagen,så er politiet lykkeligvis kommet i besidelse af virkelige gode spor i opklaringsarbejdet,og jeg håber ved et sandt hjerte at de forhåbentligt kan pågribe gerningsmanden så hurtigt som muligt,så vi ka få sat en stopper for denne persons videre virke forhåbentligt,sagen alene taler jo sit helt eget tydelige sprog desværer.
Vi har nogle meget modbydelige uopklarede drabssager,der har skabt fustrationer hos borgerne og isærdeleshed politiet jo selvfølgelig.
Persontligt blev jeg jublendene glad for og kunne høre forrige uge,at politiet var kommet i besidelse,af nogle særdeles gode værktøjer,der gør at når vi står med manden til disse vanvitige sager,ER DET HAM ! Så kan han nagles fast til drabet.
Stod det til mig,så- så jeg gerne alle sagerne opklaret-da der ingen der skal slippe fra retsforfølgelse for sådanne forbrydelser,men det er sikkert og ønske sig for meget,men så mange som overhovedet muligt,da nogle af drabsmændene ka være døde også.
Jeg kan kun opfrodre uanset hvor lidt betydning du måske selv synes dine iagtagelser ku være,så ka de have overordentlig stor betydning for efterforskerne og derfor videre gi dine oplysninger-iagttagelser til politiet,som ka ha stor betydning

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img