SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Sofie S. Tonn d. 22/11/2012

Vrede Venstre-politikere: Kim Larsen er en idiot ?

24 november 2012 · kl. 09:26

WHOs klassifikation af sygdomme (WHO ICD-10 1994) disse kriterier:

Mental retardering af sværeste grad: IK under 20. Mental retardering af sværere grad: IK 20-34. Mental retardering af middelsvær grad: IK 35-49. Mental retardering af lettere grad: IK 50-69. Anden mental retardering: IK 70-85.23 november 2012 · kl. 06:03

Venstres Kronprins Kristian Jensen udtaler, at Kim Larsen er en Idiot, Lars Løkke som Formand for Venstre modsiger ikke Kronprinsen, Kristian Jensen var som Skatteminister den største Idiot der nogensinde har betrådt dette embede Skatteminister I DK. Løkke indsatte Idioten, (Løkke er et Fjols.)

Det danske musik-ikon Kim Larsen får hård kritik, efter han tirsdag i programmet 'Clement på DR1' sammenlignede danske tropper i Afghanistan med Nazitysklands besættelsesstyrker.

Kommentarerne faldt under et sjældent interview med musiklegenden, hvor værten Clement Kjærsgaard spurgte ind til flere forskellige emner. Da snakken faldt på den danske krigsdeltagelse i Afghanistan, var Kim Larsen mere end klar til at give sit besyv med.

- Det er fuldstændig vanvittigt, at vi er med til at besætte et andet land. Ligesom det var vanvittigt, da tyskerne besatte Danmark. Jeg møder de der drenge, når de er hjemme på orlov og på kro. Så står de og fortæller om det, og så siger jeg, at jeg fatter ikke, at I vil derned. ’Nej, men det er for at gøre en forskel,’ siger de. Så siger jeg, ’En forskel på hvad?’ Og det kan de aldrig svare på, sagde Kim Larsen blandt andet, før han gentagne gange udtrykte stor sympati for de danske styrker.

Men den sympati giver Venstres Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen ikke meget for. Han kræver en undskyldning.

- Han har et moralsk ansvar som så fremtrædende kunstner. Og han skal ikke tilsvine de danske soldater. Det er ikke anstændigt, og han burde sige undskyld med det samme. Det kan ikke gå hurtigt nok, siger Michael Aastrup Jensen til Jyllands-Posten.

Også Kristian Jensen, der er gruppeformand for Venstres Folketingsgruppe, er rasende over Kim Larsens sammenligning af danske tropper med tyske besættelsestropper.

Jeg bor til leje på Haveje
i restaurant "Den Gyldne Reje"
min kone hun har en skønhedsklinik
inde midt i et negerdistrikt.

Så vi ber bare guderne om godt vejr
ja vi ber bare guderne om godt vejr
ah åh jø-hø
ah åh jø-hø.

Der er mange af de seje
der bor til leje på Haveje
min kone vil så gerne eje
en strandpromenade på Haveje.

Så vi ber bare guderne om godt vejr
ja vi ber bare guderne om godt vejr
ah åh jø-hø
ah åh jø-hø.

Så vi ber bare guderne om godt vejr
ja vi ber bare guderne om godt ve

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Venstres udtalelse om Kim Larsen må alene stå for Venstre fordummende måde at knægte andres ytringsfrihed på, Venstre som parti taber alt på dette udsagn, at Larsen er IDIOT, Venstre består af samme. Livet er, som en hullet landevej...? Livet er, som en hullet landevej... Nogle har bare bedre støddæmpere...

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img