SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af John Hansen d. 23/11/2012

Indvandrerdrenge mere end dobbelt så kriminelle.

Så er det kommet sort på hvidt, det enhver der læser aviser eller blot færdes i bybilledet godt ved, unge indvandrere bliver mere og mere kriminelle, den eneste det kommer bag på er jura professor Eva Smith (men hvem kommer det bag på ?).

Af alle aviser bringer politikken (danmarks røde avis nr. 1) de seneste tal :

http://politiken.dk/indland/ECE1821752/hver-13-indvandrerdreng-under-20-aar-er-kriminel/

Og det er rystende læsning: Indvandrer drenge er nu mere end dobblet så kriminelle som deres jævnaldrende danske drenge og kurverne går i hver sin retning, danske drenge bliver mindre og mindre kriminelle, mens indvandrer drenge bliver mere og mere kriminelle. Der har været gjort en kæmpe indsats og postet mange mange millioner i projekter for at få disse indvandrere gjort mindre kriminelle, men også dette har været stort set spildt arbejde, akkurat som den generelle integrations indsats.

40 år er gået med diverse projekter og indsatser for at fremme integration og mindre vold blandt muslimske indvandrere, men det er slået totalt fejl, aldrig har så mange været så langt fra det danske samfund som nu og lever et liv i parallel samfundet blandt ligesindede og aldrig har så mange indvandrere været så kriminelle som nu. Skal der bruges 40 år mere med samme metoder ? Eller kan selv den mest radikale politikker snart se at der skal helt andre metoder i brug for at ændre udviklingen, selv Morten Bødskov er forfærdet over tallene, men det er han jo over så meget, uden der sker mere ved det !!!,

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img