SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Kent.. Nielsson d. 25/11/2012

Løkke svigter ikke »Venstre classic«, svage yder !

Løkkes masterplan: Danskerne skal være fattigere - Nogle skal - det er en naturlov når kagen har samme størrelse og de 20% af de i forvejen bedre stillede skal have mere, men Løkke har en god plan.

Nulvækst hedder planen:

Mens Venstres top mener, at partiets nye nulvækstpolitik ikke vil forringe forholdene i det offentlige, er tonen ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten en anden blandt flere af V-borgmestrene.

- Selvfølgelig vil nulvækst for kommunerne betyde nedskæringer, siger Helsingørs borgmester, Johannes Hecht-Nielsen (V), og peger på ældreområdet, bibliotekerne og fritidstilbud til børn som nogle af de områder, der risikerer at mærke sparekniven.

Også Nordfyns borgmester, Morten Andersen (V), har svært ved at se, hvordan velfærdsforringelser kan undgås med nulvækst.

- Det vil garanteret kunne ses på flere områder. Det kunne være længere sagsbehandlingstider som følge af, at vi skal være færre medarbejdere. Det kunne også være normeringerne i daginstitutionerne, siger han til avisen.

40-50.000 mennesker, har vi beregnet i Kraka, skal Lars Løkke barbere ud af den offentlige sektor, hvis han får magt, som han har agt. 40-50.000?

Det kræver mere end lukningen af et par plejehjem i Hobro at spare i den størrelsesorden. Hvis regeringen ønskede en kant til den succesrige opposition, så har den fået det nu.

Alt for få unge gennemfører en uddannelse, der kan sikre dem et arbejde i fremtiden. Det er, at andre lande bliver dygtigere end danskerne. Her var der brug for idealistiske og realistiske ideer fra Danmarks store centrum-højre-parti, men dertil er fantasien åbenbart for fattig.

I stedet er Venstre faldet tilbage til noget, der i bedste fald er luftig skattepopulisme og i værste fald en udsigtsløs fattigdomsstrategi, der kun vil forarme Danmark i fremtiden.

Det er hverken høje lønninger eller høje skatter, der er dansk økonomis hovedudfordring. Det er den faldende produktivitet, som bl.a. den økonomiske overvismand påpegede.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

ER DU ENIG MED LARS LØKKE I, AT DER ER BRUG FOR MARKANTE SKATTELETTELSER ? Der skal skæres i kontanthjælp for at skaffe penge til at sænke erhvervsskatter, siger Venstre før forhandling. Venstres nulvækst og skattelettelser betyder store besparelser - Det betyder besparelser for 30 milliarder kroner frem til 2020, når Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen lægger op til nulvækst i den offentlige sektor. ER DU ENIG MED LARS LØKKE I, AT DER ER BRUG FOR MARKANTE SKATTELETTELSER ? Der skal skæres i kontanthjælp for at skaffe penge til at sænke erhvervsskatter, siger Venstre før forhandling. Venstres nulvækst og skattelettelser betyder store besparelser - Det betyder besparelser for 30 milliarder kroner frem til 2020, når Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen lægger op til nulvækst i den offentlige sektor.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img