SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af DSU - Eriksen J. Eriksen d. 26/11/2012

DF nu i SFs Gl. rolle som EU kritisk = 0 EU Exit !

27 november 2012 · kl. 08:56

Den gren af DFere der er her på Nationen vil ikke tage debatten om KTDs klare udmelding om en hurtig tilnærmelse til EU fra DFs side, mon disse DFere her på Nationen er rigtige DFere ? SIAD & Danskernes Parti lyder mere sandsynlig for denne gruppe af rabiate højrefløjsere der her på Nationen EB..

Kristian Thulesen Dahl vil ind i varmen og forhandle dansk EU-politi

Messerschmidt er Dansk Folkepartis problembarn: (En klods om benet på KTD,)

Kommentar: Kristian Thulesen Dahl vil ind i varmen og forhandle dansk EU-politik. Men en tidligere rival spænder ben.

DFs 32-årige europaparlamentariker Morten Messerschmidt er ikke sådan at blive klog på.

Hvorfor er han medlem af et lille sammenrend af betydningsløse EU-fornægtere i Bruxelles, når dette selskab slet ikke burde være noget for ham? Som sit partis flamboyante en-mandshær i parlamentet har han ført sig frem med hatten på skrå. I evig jagt på anerkendelse fra britiske euro-skeptikere, som i deres ydre fremtoning nok kan minde om den danske dandy, men som trods alt også er så meget klassiske engelske gentlemen, at de ikke vil dele politisk fællesskab med en mand med en racismedom i bagagen.

De britiske euro-skeptikere er traditionelt skarpe i replikken, og deres bagland elsker dem for det. Men de har ikke kappet fortøjningerne til kontinentet, for så langt rækker vreden mod bureaukraterne i Bruxelles ikke. Kunne Storbritannien nøjes med at være medlem af det indre marked, ville de formentlig være ganske godt tilfredse.

Anderledes forholder det sig med Morten Messerschmidt. Siden han i sommeren 2009 blev valgt til parlamentet, har han gradvist udviklet en voldsom personlig lede ved den forsamling, som han til daglig færdes i. Sidste år ville han lukke parlamentet. Dernæst skulle DK melde sig ud af EU, og nu i sommer satte han trumf på og svinede i selve plenarsalen Helle Thorning-Schmidt til for hendes måde at lede det danske EU-formandskab på.

- Shame on you, råbte han med en måbende forsamling som tilskuere. Man kan undre sig over, at Morten Messerschmidt har trukket sit personlige projekt så langt væk fra DFs officielle EU-politik.

Kristian Thulesen Dahl vil positionere DF som et EU-kritisk parti, og han vil med i en politisk aftale om DKs forhold til EU.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Vil DF blive splittet i 2 dele ? Eller må Morten Messerschmidt blive i EU parlamentet til 2020 ? Thulesen Dahl ønsker ikke Messerschmidt hjem, han er en klods om benet på KTD - Derfor ender det nok med, at Messerschmidt nødtvungent tager fem år mere i det parlament, som han vil have lukket. Kristian Thulesen Dahl vil positionere DF som et EU-kritisk parti, og han vil med i en politisk aftale om Danmarks forhold til EU. Åbningen kom, da Helle Thorning-Schmidt i oktober sagde, at man må acceptere, at EU bevæger sig i flere hastigheder. DF vil kun være EU kritisk NU, næste EU tilhænger, kun som sådan kan KTD blive evt. Minister for DF.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img