SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Agent 007 d. 26/11/2012

Oplysning til borgerne om samfundet.

Jeg får brækfornemmelser når jeg ser tidligere direktør for Danske Bank Peter Straarup i programmet på DR1 `` sikke en fest ``.
Mage til storhedsvanvid skal man da lede længe efter

33000 aktionærer i Roskilde bank mister alt , mens Danske Bank en måned senere får den Danske statskasse som kautionist for Peter Straarup forfejlede storhedsvanvid i Irland.

Føj for satan, til alle jer grådige bankdirektører der kører på første klasse, på bekostning af almindelige Danskere der har investeret alt i de forskellige luftkasteller.

Danske Bank betaler nu tilbage ved at flytte arbejdspladser til udlandet, fordi deres grådighed ingen ende vil tage, det er takken for den Danske stats tjenstvillighed.

Fra 2008 og frem krakker 12 banker uden finanstilsynet fatter mistanke.

Det største tyveri i Danmarkshistorien finder sted da en såkaldt upside model bliver taget ud af forhandlingerne mellem bankverdenen og staten, dvs at staten ikke tjener en krone på at stille sikkerhed og indskyde skattekroner som kapital i bankernes slunkne kasser.

Alle pånær Henrik Sass Larsen vasker hænder.

Peter Staarup har fra sin pensionistbolig på første klasse ingen kommentarer til sagen.

Ingen bankdirektører har haft lyst til at medvirke i programmerne, Peter Straarup får nu 3 millioner om året for hans forfejlede storhedsvanvid.

Må jeg anbefale at se de tre programmer på nettet `` sikke en fest `´ de giver et godt indblik i finanskrisen og de konsekvenser det har haft for almindelige Danskere.

Dernæst bør i overveje at droppe Danskebank som jeres pengeinstitut, bla pga deres nye strategi der ikke vil den lille Dansker,På Facebook er der debat.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img