SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af DSU - Eriksen J. Eriksen d. 27/11/2012

Når Moderator siger stop skal det være helt Exit !

29 november 2012 · kl. 19:59

Trådens emne om mere konsekvens ved grove overtrædelse af EBs regler, er modtaget i den ånd som tråden er oprettet, der skal være plads til alle, men den der ikke vil give plads skal føle konsekvens af dette, kan vi sige at egotrip verbalt til skade for andre ikke er tålelig..

28 november 2012 · kl. 19:42

Det kniber med konsensus om trådens emne, men alt tager tid så vi tager en omgang mere, EB vil sikkert se bare lidt enighed før EB træder i karakter, EB skal få den enighed, Jeg er enig. ;-))

28 november 2012 · kl. 01:19

Stein Bagger-sagen viser med al tydelighed, at regler ikke holder os på plads. Det er vores indre samvittighed, der bestemmer, om vi gør det rette eller forkerte. Formentlig er der mange omkring Stein Bagger, der kunne og skulle have sagt stop,

Nogle ønsker ikke dette Stop, Medierne gør måske ikke.

27 november 2012 · kl. 18:12

Jeg havde ikke forventet det store af denne sag, men helt skuffet er jeg ikke, jeg har mailet til EBs Moderator, Webmaster, Support & Redaktionen, en skrev han ville komme tilbage når tid haves, så det er OK for mig indtil videre..

Når Moderator siger stop skal det være helt Exit (Helt EXIT) fra Nationen EB med denne profil der er blevet banned.

Det må være indlysende, at Moderators bedømmelse efter EBs regelsæt for god opførsel på sitet ikke står til debat, EB bestemmer helt og holdent hvad der tillades på deres site Nationen EB.

Enhver debattør burde kende EBs regelsæt og rette ind derefter, men det kniber gevaldigt for nogle og her må Hammeren falde ekstra hårdt til disse formastelige.

Det er ikke nok at fratage en debattør muligheden for at skrive på Nationen EB, debattøren kan stadig logge på og dermed stemme og klage, samt at Profilbillede, Navn samt indlæg/tråde stadig står som om intet var hændt.

Bliver en debattør banned af Moderator må straffen mindst være, at der ikke kan logges på igen med denne profil og yderligere skal debattørens profilbillede og Navn slettes så der står ukendt bruger i stedet, dog skal indlæg blive stående, ellers ser debatten pludselig lidt tosset ud.

Som det er nu kan en debattør slettes af Moderator og i næste minut er vedkommende debattør der igen med samme navn og profilbillede som om intet var sket (Et nyt tlf. nr. koster kr. 27.00), det er træls og har ingen præventiv virkning overhovedet på debattøren, vi ser det jo her på Nationen hele tiden.

Moderator skal være opmærksom på, at der kan stemmes med bannede profiler og disse kan bruges til at støtte egen sag, det er mig fortalt og det er rigtigt og det er F. træls.

Pointsystemet burde nedlægges helt EB når der i den grad bliver manipuleres med dette pointsystem via, at ganske få debattører råder over temmelig mange fakeprofiler til at klage og stemme med.

Forslag til EBs Support, Webmaster og Moderator, gør debattøren til ukendt bruger når vedkommende er banned af Moderator på EB Nationen, det vil få en del til at tænke sig om, særlig dem der vil spille hellige og bruger jeg er forfulgt/offer for dumme Røde kortet og de andre væmmelige Røde begyndte kortet.

Tag affære EB - NU.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

(Billede) Narcissisme som personlighedsforstyrrelse er præget af selvkærlighed udadtil, tomhed og ringe selvværd indadtil samt manglende empati og respekt for andre.Niveauet i debatter og kommentarer har hidtil generelt været sådan lige og næsten her på Nationen EB -- EB dog lidt bedre førhen når man sammenlignede med niveauet på andre debatfora på nettet. Men efterhånden som antallet af læsere og skribenter/debatører vokser her på Natioen EB stiger naturligvis også risikoen for at debatten i kommentarerne kører af sporet og kommer til at handle om personer frem for artiklernes indhold, endvidere at grupperinger opstår med en agenda om. at overtage debatten med alle midler i deres politiks interesse. Det må og skal der gøres noget ved, ellers bliver debat foraet kørt helt ned på laveste fællesnævner og det er ret godt på vej, det er så min mening..

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img