SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Rene Frederiksen d. 27/11/2012

Jeg er godt træt af de reklamer,med div indsamling

Igen ak Blodtryksmåleren er atter oppe i det højrøde feldt igen og hvorfor ?
Jo det drejer sig om reklamer vdr diverse indsamlinget til børn i Afrika,af flere forskellige opretter af reklamen,og hendvender sig til ens bløde hjerte ,så man nærmeste selv får skyldsfølelse,andre sikkert fælder en tåre,men jeg tror der er flere der har det som jeg har det. For det første så sender vores regering bjerge af penge ned til Afrika på bekostning af nedskæringer over for alt og alle,der lidder voldsomt under dette " Røveri " af danskernes sociale sikkerhedsnet hospitaler,politi,offentlig omsorg er snart totalt destrueret pga hvad det koster vores borgere og samfund.
Når så mit TV er plastret til med alle de indsamlinger oprettet af folk med de helt rigtige holdninger og meninger og udviser meget stor meneskelig hel hjertet omsorg.
Inden du kommenterer på mit indlæg,så gå lige ind på Operation X hvor Morten Spigelhauer har gået til bunds i folkene bag disse indsamlinger,men sørg lige for du sidder godt fast inden du læser konklusionen og ser disse klip,og ta lige et par blodtryksnedsættendene piller først,det er nemlig ikke sikkert at du ka li det du ser,jeg skal afholde mig fra yderligere kommentarer da jeg ikke vil overtræde EB's regelsæt

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img