SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af DSU - Eriksen J. Eriksen d. 29/11/2012

Respekt for 3F & LO Familien med Flot dansk sejr !

Grønt lys for konflikt: (3F & LO vandt stort).

3F fik i Arbejdsretten medhold i, at den godt må forsøge at presse Amin Skov til at tegne overenskomst, selv om han allerede har en gyldig overenskomst med Krifa. Enkelte af 3F's aktioner mod restauranten har dog været ulovlige, mener Arbejdsretten.

Forsker: 3F er vinder i konflikten om Vejlegården.

Arbejdsmarkedsforsker vurderer, at 3F's sejr er vigtig for bevaringen af den danske arbejdsmarkedsmodel.

»Her har 3F vundet på point, må man sige. Og de har i hvert fald også vundet noget sympati, fordi de på ingen måde har faret for hårdt frem, og det, de har lavet, har været fuldt ud lovligt«, siger Flemming Ibsen.

»Og frem for alt har 3F markeret sig som en aktør, der værner om den danske arbejdsmarkedsmodel«.

http://politiken.dk/erhverv/ECE1827432/forsker-3f-er-vinder-i-konflikten-om-vejlegaarden/

At borgerlige politiske partier (Venstre + LA) har ville smadre den danske model er vel ikke overraskende, men at DF der kalder sig et arbejderparti også ville er rystende, DF et arbejderparti ? DF har vidst ingen arbejdere i deres rækker af proselytter.

Sagen er nu klar og godt for dette. Den Danske Model er sprællevende.

Fremmede bestemmer ikke i Danmark, selvom de er kunder i Krifa.

Venstres taktik sammen med LA & DF med at bruge den lille mand som eksempel på fagforeningstvang mislykkedes totalt, det var for det første den forkerte lille mand og for det andet var det ikke for at beskytte nogen lille mand, men for at beskytte velhaverne i erhvervet og andre steder, at smadre den danske model ville være at smadre LO. (Den gik ikke).

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

"Den danske model" er en betegnelse for det danske arbejdsmarkeds organisering, hvor det centrale element er de frivillige aftaler, der indgås mellem arbejdsgiverorganisationer og fagforeninger. Betegnelsen bruges ofte i Danmark, fordi mange tror, at det er unikt, at regeringen så sjældent griber ind i forholdene på arbejdsmarkedet. Faktisk er det samme system udbredt i næsten alle vestlige EU-lande og er også ved at sprede sig i de nye EU-medlemsstater.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img