SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Sebastian K d. 29/11/2012

Vælgerne siver fra Venstre i ny måling

Der har været stille om Lars Løkke Rasmussen og Venstre i lang tid, mens deres opbakning i meningsmålingerne steg.

Efter at Lars Løkke Rasmussen tog på ferien under sommerens skattereformforhandlinger og ville henlægge disse til Rio og siden måtte acceptere regeringens skattereformforlag punkt for punkt, undtagen omkring færre fradrag, har det været stille fra partiet.

Det vil sige, man har kritiseret regeringen for stort set alt, kritiseret mindre statstilskud til høreapparater, mindre statstilskud til tandrensninger og støtte til solcelleejere.

Omvendt meldte man så ud forleden med, at nu skulle skatterne sænkes med 65 mia. og det offentlige forbrug tilsvarende. Udmeldingen var fuldstændig ukonkret, men gik på at Danmark skulle have skatter som i Sverige, men ikke svenske lønninger, men derimod tyske.

Der var heller ikke nogen umiddelbar forklaring på denne skelnen.

Lars Løkke Rasmussen har i denne tid mest opholdt sig bag sin Facebook, når han ikke var i gang med at flytte til Nyhavn eller passe sit job i Seoul hvor han plejer sit grønne image.

Første gang Lars Løkke Rasmussen egentligt har været i medierne siden sin Riotur, var i weekenden hvor Venstre holdt landsmøde.

Dette burde egentligt havde givet en positiv opbakning til Løkke, men den seneste Megafonmåling der kommer i fredagens Politiken viser en markant tilbagegang til Venstre, der går fra 31,8 til 29,6 %.

Dette er stadig over valgresultatet, men Løkke bør være mere end bekymret, da hans tidligere allierede i de konservative er på vej under spærregrænsen og Venstre dermed mere end bliver afhængige af DF der hverken vil spare på kaserner eller sænke skatten for erhvervslivet.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Vælgeropbakningen er gået tilbage for Venstre efter Lars Løkke Rasmussen har brudt flere måneders tavshed og meldt ud, at der skal spares 65 mia. på det offentlige forbrug.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img