SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Izabela Tkaczuk d. 30/11/2012

Nyt svindel, ja tak

Nu stopper festen! Stein Bagger heldige vinder af ”Århundredets største svindel”, for sit flotte bedrageri og dokumentfalsk for 831 millioner kroner. Jubii han er så sej! Ham der i 2009, altså for 3 år siden, blev idømt 7 års fængsel. Men han er tilbage allerede nu!
Den stakkel, gennem flere måneder var han nødt til at arbejde, under dæknavnet Steen Bech, (uhm, jeg synes at det siger mig noget). Han var nu i gang med at etablere sig forretningsmæssigt gennem firmaet Dansk – Selfstorage.dk, med hovedkontor på Lyngbyvej i København. Og som han selv siger:
»Alle myndigheder ved godt, hvad der foregår, og alt har været afstemt med dem hele tiden. Men jeg ønsker egentlig bare - hvad skal vi sige - at forsøge at skabe mig et almindeligt liv med et almindeligt job og få en uddannelse«, siger Stein Bagger til Børsen. Og det forstå jeg godt. Stakkels mand! Ham som har knoklet sig igennem snyd i Danmark for 831 millioner kr. What the fuck, hvad sker der med det Danske rets system? Hvordan kan han arbejde da han er i fængsel? Hvad er straf? Hvordan kan den mand arbejde igen i et firma, med sin gamle ven fra det tidligere bedrageri?
Jeg forstå det ikke! Men ja ja pyt, man skal vel have en chance. Og hvad gør den kære, stakkels Stein eller Steen, kald ham hvad du vil. Derefter stjæler han et STEMPEL fra en kiropraktor i Gentofte og blive idømt 60 dages fængsel. Ha ha ha. Han vil jo aldrig lære det! Det er ikke et nyt arbejde ved hans gamle venner, han skal have, men en skovl i hånden og hård fysiskes arbejde. Føj for pokker så gal kan jeg blive. I Danmark kunne man bruge de 831 millioner kr. i Finans loven 2013 på de ældre, eller Børne området. Det er sgu mange penge. Og han skal have en straf!!! Hvad føler de arbejdsløse, som har aldrig gjort noget forkert, men de har ikke arbejde?

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img