Mode

Mode-messe giver nye talenter en chance

Øksnehallen lader nye, ukendte talenter udstille mode, smykker og møbler

1/3
Næste »

I weekenden går det endelig løs: Årets Blickfang-messe løber af stablen i Øksnehallen, med alt hvad hjertet kan begære af innovativt og upcoming design indenfor forskellige håndværksgrene, og både møbler, smykker og mode er repræsenteret ved messen.

Læs også: Modegurus søn: ”Designere er ikke kunstnere”

Filosofien bag Blickfang er at åbne markedet for helt nye navne i branchen, og før messens start udvælges de heldige udstillere blandt en solid stak ansøgere. I den danske jury, der udvælger navne til messen, sidder blandt andre Eurowomans chefredaktør, Anne Lose, designeren Mads Nørgaard, samt Rolf Hay, Peter Bonnén fra Muuto og Mette Barfoed fra boligmagasinet RUM; Det er derfor en garvet, kritisk flok, der har været med til at udvælge den eksklusive skare af designere, som du kan møde i denne weekend.

Læs også: Kongelige balletsmykker udstilles

Den internationale designmesse har været på en rejse rundt i forskellige storbyer: Både Zürich, Hamborg, Basel og Wien har før haft fornøjelsen, og nu er det Københavns tur. Kig forbi Øksnehallen fra den 9-11 november, og bliv opdateret på, hvad der rører sig i designbranchen.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk