Persondata politik

Billetbøvl til The Wall-koncert

Endnu en gang er der problemer med at få billet til en stor koncert via Billetlugen. Det er Roger Waters' The Wall-optræden i Parken til næste år, der giver billetbøvl

« Forrige
Næste »

Seneste Musik

Mest læste i Musik

Kommende album
Kommende koncerter
Thomas Treo Skamhører
  1. Fu Manchu: 'Invaders On My Back'
  2. Mastodon: 'High Road'
  3. The Black Keys: 'Turn Blue'
Henrik Queitsch Skamhører
  1. Damon Albarn: 'Everyday Robots'
  2. Kill J: 'Bullet'
  3. The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project: 'Axels & Sockets'
Rune Melchior Sjørvad Skamhører
  1. Mac DeMarco: 'Salad Days'
  2. Various Artists: 'A Tribute To Bob Dylan In the 80s: Volume One'
  3. Treefight For Sunlight: 'Pizza'

EKSTRA tæt på de kendte

 

Mandag formiddag var det stort set umuligt at komme igennem på Billetlugens hjemmeside, hvis man var på jagt efter en billet til Roger Waters opførelse af Pink Floyd-klassikeren 'The Wall' i Parken til maj.

Ritzaus Bureau har gentagne gange forsøgt at reservere blot en enkelt billet, men meldingen fra hjemmesiden har hver gang været det samme: 'Der blev ikke fundet ledige billetter. Prøv venligst igen'.

Kunne ikke klare presset
Ifølge hjemmesiden skyldes meldingen, at der enten er udsolgt, eller at man efterspørger flere billetter end muligt. Men der blev altså kun efterspurgt en enkeltbillet, og derfor er det oplagt at tro, at der er udsolgt.

Men det er der ikke. Hos koncertarrangøren Live Nation, lyder meldingen: - Der er flere billetter. Det er Billetlugens side, der ikke kan klare presset. Så der er ikke andet at gøre end at blive ved.

Det er langt fra første gang, at der er bøvl med Billetlugen i forbindelse med store koncertbegivenheder.

Allerede tilbage i 2006 kunne DR's forbrugermagasin Kontant fortælle, hvordan en stribe af systemnedbrud hos Billetlugen var skyld i, at mange ikke fik billetter til drømmekoncerten.

Og problemerne er der stadigvæk. Tidligere i år var det Billetlugens håndtering af billetter til den efterspurgte AC/DC-koncert i Horsens, der gav mange koncertgængere grå hår i hovedet.

Herning-billetter til salg i morgen
Det har været, når der er store navne på plakaten som Madonna, Robbie Williams, U2 og George Michael på plakaten, at Billetlugen har haft problemer. Og Roger Waters og 'The Wall' er åbenbart også oppe i den kategori.

Billetsalget til Roger Waters-koncerten i Parken startede mandag formiddag klokken 10.

Tirsdag indleder billetlugen salg af billetter til Roger Waters anden danske optræden til næste sommer. Han opfører nemlig også "The Wall" i Herning den 13. juni. Billetsalget begynder klokken 10 - hvis ellers systemerne fungerer.

Seneste nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik