Persondata politik

Ingen panik på Skanderborg: Vi får udsolgt!

Mens andre danske festivaler er ramt af krise, tager Skanderborg Festival det med ro, selvom der stik imod sædvane endnu ikke er udsolgt

« Forrige
Næste »

Seneste Musik

Mest læste i Musik

Kommende album
Kommende koncerter
Thomas Treo Skamhører
  1. Fu Manchu: 'Invaders On My Back'
  2. Mastodon: 'High Road'
  3. The Black Keys: 'Turn Blue'
Henrik Queitsch Skamhører
  1. Damon Albarn: 'Everyday Robots'
  2. Kill J: 'Bullet'
  3. The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project: 'Axels & Sockets'
Rune Melchior Sjørvad Skamhører
  1. Mac DeMarco: 'Salad Days'
  2. Various Artists: 'A Tribute To Bob Dylan In the 80s: Volume One'
  3. Treefight For Sunlight: 'Pizza'

EKSTRA tæt på de kendte

 

LÆS OGSÅ: Se også: Stor guide til de danske musikfestivaler!

Sidste år kunne Skanderborg Festival - eller Danmarks Smukkeste Festival, som de også kalder sig - melde udsolgt i løbet af juni måned.

Her i midten af juli og med tre ugers tid til Smukfest 2012 for alvor går i gang den 8. august i bøgeskoven i det østjyske, er der stadig billetter at få, både partout-billetter og dagsbilletter.

Læs også: Se også: Se hvem der spiller hvornår på Skanderborg

Men det får ikke de stærke stammer i skoven til at ryste.

- Det går lidt langsommere med salget, end det plejer i år. Det er generelt over hele linjen, når det gælder musikarrangementer i Danmark. Roskilde Festival kunne også først melde udsolgt, da festivalen var i gang. Vi er også ret sikre på, at vi kan melde alt udsolgt, når festivalen er i gang, siger Smukfests talsmand Poul Martin Bonde til ekstrabladet.dk.

2.000 partoutbilletter tilbage
Han peger på, at det er faktorer som det lunefulde danske sommervejr og det faktum, at folk ikke har så mange penge mellem hænderne, der gør, at det hele går lidt mere trægt i år.

- Det er altid sådan, at når der har været et år med mindre godt vejr, så har folk ingen hast med at få købt deres billetter. Men vi har et godt program med mange gode navne, så jeg er slet ikke bange for, at vi får billetter i overskud, siger talsmanden, som kan huske tilbage på en i perioder regnvåd festival i 2011.

Læs også: Se også: Skanderborg hyrer verdens bedste dj

Læs også: Se også: Endnu et topnavn til Skanderborg

Læs også: Se også: Blur stopper efter Skanderborg

Der er omkring 2.000 partoutbilletter tilbage og meget få endagsbilletter til fredag og lørdag, mens det er lettere at sikre sig adgang onsdag, torsdag og søndag, hvis man vil have en festlig skovtur den anden weekend i august. Der er der nemlig stadig en del billetter til salg til de tre dage.

Udsolgt eller ej har ingen betydning
Andre danske festivaler har økonomiske problemer efter flere år med dårligt besøg. Helt galt gik det med Fyns største endagsfestival, Rock under Broen i Middelfart, der lukker og slukker. Men Danmarks Smukkeste Festival frygter på ingen måde for fremtiden.

Læs også: Se også: Rock under Broen lukker

- Hvad kommer det til at betyde for jer, hvis I ikke får solgt alle de resterende billetter?

- Nu er vi en velkonsolideret festival med mange års erfaring, så det kommer ikke til at have nogen indflydelse på os, om der bliver udsolgt. Men det er slet ikke en option hos os, for vi er helt overbeviste om, at der bliver udsolgt.

- Det hedder sig hvert år, at Skanderborg Festival plejer at have udsolgt lang tid før festivalen. Men sådan er det altså ikke hvert år. For fire år siden fik vi også først udsolgt under selve arrangementet, så vi tager det helt roligt, slutter Poul Martin Bonde.

Se hele musikprogrammet på Smukfest.dk.

Seneste nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik