Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Rammstein på Roskilde?

Tyskerne er blandt de mange topnavne, der er i spil til årets festivalprogram

  • Till Lindemann fra Rammstein under en koncert i København i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Till Lindemann fra Rammstein under en koncert i København i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
1/2
Næste »

Roskilde Festival offentliggør 18. april plakaten for sommerens store musikbegivenhed i Danmark, og arrangørerne må siges at have glimrende arbejdsbetingelser i år.

Det vrimler nemlig med vægtige internationale orkestre og solister, der er på europæisk turné i Roskilde-perioden fra 4. til 7. juli.

Roskilde har som bekendt allerede afsløret at blandt andre Rihanna, Kraftwerk og Queens of the Stone Age møder op på festivalen, men de følgende navne har også ledige datoer i turplanen og burde altså være tilgængelige.

Rammstein er et bombesikkert trækplaster i det danske sommerland. De grumme germanere har imidlertid ikke været på Roskilde siden 2002. Tager de revanche i år?

Læs også:

Se også: Heil Rammstein!

Frank Ocean aflyste sin planlagte optræden som support for Coldplay i Parken i fjor. Inden så længe er manden bag et af sidste års mest roste album, 'channel ORANGE', dog på de europæiske landeveje, og han optræder på en svensk festival weekenden før Roskilde. Det ligner en stensikker koncert på Dyrskuepladsen.

Læs også:

Se også: Bisensuel på silkelagener

Iggy and The Stooges har ikke fristet danske koncertarrangører de sidste mange somre, men med det nye album 'Ready to Die' i ryggen og guitargeniet James Williamson ved Iggys side, kan Roskilde da ikke blive ved med at ignorere legenderne. Eller kan de? I så fald må fans til Gøteborg 26. juni.

Læs også:

Se også: Rockikoner 'klar til at dø' i april

Rodriguez har fået et af de mest spektakulære comebacks i musikhistorien, og mon ikke han spiller i Roskilde enten om torsdagen eller søndagen, hvor han har plads i sin ellers godt fyldte kalender.

Læs også:

Se også: Superstjerne uden at vide det

The Black Crowes er gendannet efter soloprojekter fra brødrene Chris og Rich Robinson. Sydstatsrockerne spiller i Sverige om lørdagen under Roskilde, men de skal tilsyneladende ikke noget fredag og søndag...

Læs også:

Se også: Euforiserende broderskab

Atoms For Peace er aktuelle med inspireret debutalbum, og frontmanden Thom Yorke kender i hvert fald vejen til Roskilde efter at have spillet der flere gange med Radiohead.

Læs også:

Se også: Radiohead sprængt til atomer

My Bloody Valentine har omsider udgivet deres umanerligt længe ventede album 'm b v'. Det er vellykket nok til, at støjpionererne kan inviteres tilbage til Roskilde, hvor de optrådte i 2008.

Læs også:

Se også: Nyt blod på gammelt mesterværk

Justin Timberlake går på scenen i England fredagen efter Roskilde - mon festivalen kan overtale ham til at flyve til Europa en uge før? Næppe. Popfolket må nok nøjes med Rihanna.

Læs også:

Se også: Popprins er sexet med charme

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Trio Da Kali and Kronos Quartet: 'Ladilikan'
  2. The War on Drugs: 'A Deeper Understanding'
  3. Grande Royale: 'Breaking News'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Grizzly Bear: 'Painted Ruins'
  2. The War On Drugs: 'Pain'
  3. Trio Da Kali and Kronos Quartet: 'Ladilikan'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Radiohead: 'OK Computer OKNOTOK 1997 2017'
  2. Fleet Foxes: 'Crack-Up'
  3. Broken Social Scene: 'Hug of Thunder'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere