Rammstein på Roskilde?

Tyskerne er blandt de mange topnavne, der er i spil til årets festivalprogram

  • Till Lindemann fra Rammstein under en koncert i København i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
« Forrige
Till Lindemann fra Rammstein under en koncert i København i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
1/2
Næste »
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Cannibal Ox: 'Blade of the Ronin'
  2. Dwight Yoakam: 'The Big Time'
  3. Buena Vista Social Club: 'Lost and Found'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Jonny Greenwood: 'Inherent Vice OST'
  2. Bill Fay: 'Who Is the Sender?'
  3. Matthew E. White: 'Fresh Blood'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Two Gallants: 'We Are Undone'
  2. Elephant Micha: 'Where In Our Woods'
  3. Mew: 'Satellites'
 

Roskilde Festival offentliggør 18. april plakaten for sommerens store musikbegivenhed i Danmark, og arrangørerne må siges at have glimrende arbejdsbetingelser i år.

Det vrimler nemlig med vægtige internationale orkestre og solister, der er på europæisk turné i Roskilde-perioden fra 4. til 7. juli.

Roskilde har som bekendt allerede afsløret at blandt andre Rihanna, Kraftwerk og Queens of the Stone Age møder op på festivalen, men de følgende navne har også ledige datoer i turplanen og burde altså være tilgængelige.

Rammstein er et bombesikkert trækplaster i det danske sommerland. De grumme germanere har imidlertid ikke været på Roskilde siden 2002. Tager de revanche i år?

Læs også:

Se også: Heil Rammstein!

Frank Ocean aflyste sin planlagte optræden som support for Coldplay i Parken i fjor. Inden så længe er manden bag et af sidste års mest roste album, 'channel ORANGE', dog på de europæiske landeveje, og han optræder på en svensk festival weekenden før Roskilde. Det ligner en stensikker koncert på Dyrskuepladsen.

Læs også:

Se også: Bisensuel på silkelagener

Iggy and The Stooges har ikke fristet danske koncertarrangører de sidste mange somre, men med det nye album 'Ready to Die' i ryggen og guitargeniet James Williamson ved Iggys side, kan Roskilde da ikke blive ved med at ignorere legenderne. Eller kan de? I så fald må fans til Gøteborg 26. juni.

Læs også:

Se også: Rockikoner 'klar til at dø' i april

Rodriguez har fået et af de mest spektakulære comebacks i musikhistorien, og mon ikke han spiller i Roskilde enten om torsdagen eller søndagen, hvor han har plads i sin ellers godt fyldte kalender.

Læs også:

Se også: Superstjerne uden at vide det

The Black Crowes er gendannet efter soloprojekter fra brødrene Chris og Rich Robinson. Sydstatsrockerne spiller i Sverige om lørdagen under Roskilde, men de skal tilsyneladende ikke noget fredag og søndag...

Læs også:

Se også: Euforiserende broderskab

Atoms For Peace er aktuelle med inspireret debutalbum, og frontmanden Thom Yorke kender i hvert fald vejen til Roskilde efter at have spillet der flere gange med Radiohead.

Læs også:

Se også: Radiohead sprængt til atomer

My Bloody Valentine har omsider udgivet deres umanerligt længe ventede album 'm b v'. Det er vellykket nok til, at støjpionererne kan inviteres tilbage til Roskilde, hvor de optrådte i 2008.

Læs også:

Se også: Nyt blod på gammelt mesterværk

Justin Timberlake går på scenen i England fredagen efter Roskilde - mon festivalen kan overtale ham til at flyve til Europa en uge før? Næppe. Popfolket må nok nøjes med Rihanna.

Læs også:

Se også: Popprins er sexet med charme

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik