Bacon i bøgeskoven

På Skanderborg serverer kødgiganten blandt andet kager og is med bacon, men det bliver ikke en fast del af sortimentet

  • Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)
« Forrige
Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)
1 af 3
Næste »

Mest læste i Musik

Hent flere
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Songhoy Blues: 'Music In Exile'
  2. Marilyn Manson: 'Deep Six'
  3. Bill Fay: 'Who Is the Sender?'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Rowland S. Howard: 'Six Strings That Drew Blood'
  2. Lewis: 'L'Amour'
  3. We Like We: 'A New Age of Sensibility'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Father John Misty: 'Bored In the USA'
  2. Nots: 'We Are Nots'
  3. Wilco: 'Alpha Mike Foxtrot: Rare Tracks 1994–2014'
 

Læs også:

Skanderborg FestivalDK MusikNYT9. aug 2012Se også: Pantsamlere amok: Tjener direktørdagsløn

Læs også: Se også: Klistrede kroppe på SkanderborgKlistrede kroppe på Skanderborg

Var det noget med en vaniljeis med Baileys og bacondrys, eller hvad med en bacon-cookie til kaffen? Det lyder bizart, men er ikke desto mindre, hvad der er på menuen i Tulip Diner på årets Smukfest.

Kødgiganten har forsøgt sig med en række nye tiltag, hvor der er tilsat bacon i retter, man normalt langtfra forbinder med flæsk.

En gimmick
– Tulip vil normalt aldrig lave is. Det er en gimmick her på festivalen, og samtidig viser vi jo, hvor meget bacon faktisk kan bruges til, siger virksomhedens brandmanager, Morten Lund.

Ekstra Bladet finder derfor et par friske forsøgspersoner for at få svar på, om bacon nu også er en allround ingrediens:

Emballagen snyder
– Det virker ikke helt normalt, lyder det skeptisk fra Christian Greve, inden han og to kammerater sætter tænderne i flæske-orgiet.

Da de introduceres for bacon-isen i den lille ’makrel i tomat’-model, spærrer de øjnene op.

– Det ligner dessert placeret i forkert emballage, siger Michael Bøgeskov.

Men at dømme efter fyrenes ansigtsudtryk, mens isen ryger inden bords, er det med fløde og bacon måske ikke verdens værste idé.

– Jeg kan godt smage lidt bacon i eftersmagen, det er faktisk meget godt, fastslår Christian Hansen tilfreds.

Fedt koncept
Da drengene har gjort kål på bacon-toast, bacon-burger, bacon-is og bacon-cookies lyder meldingen:

– Det er et rigtig fedt koncept for dem, som bare ikke kan få bacon nok, siger Christian Greve.

– Det er også befriende med nogle alternativer til den traditionelle burger, supplerer kammeraten Michael Bøgeskov og refererer til ’Pulled-pork-burgeren’ som dog ikke har et gram bacon i sig.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Simon T. Schultz Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik