Persondata politik

Bacon i bøgeskoven

På Skanderborg serverer kødgiganten blandt andet kager og is med bacon, men det bliver ikke en fast del af sortimentet

  • Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)
« Forrige
Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)
1 af 3
Næste »
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Lucinda Williams: 'Down Where the Spirit Meets the Bone'
  2. Tricky: 'Adrian Thaws'
  3. Tweedy: 'Sukierae'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Trentemøller: 'Lost Reworks'
  2. Robert Plant: 'Lullaby... and the Ceaseless Roar'
  3. Marianne Faithfull: 'Give My Love to London'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. The Bad Plus: 'Inevitably Western'
  2. Diverse: 'Beck Song Reader'
  3. Naomi Punk: 'Television Man'
 

Læs også:

DK MusikNYT 9. aug 2012 Se også: Pantsamlere amok: Tjener direktørdagsløn

Læs også: Se også: Klistrede kroppe på Skanderborg Klistrede kroppe på Skanderborg

Var det noget med en vaniljeis med Baileys og bacondrys, eller hvad med en bacon-cookie til kaffen? Det lyder bizart, men er ikke desto mindre, hvad der er på menuen i Tulip Diner på årets Smukfest.

Kødgiganten har forsøgt sig med en række nye tiltag, hvor der er tilsat bacon i retter, man normalt langtfra forbinder med flæsk.

En gimmick
– Tulip vil normalt aldrig lave is. Det er en gimmick her på festivalen, og samtidig viser vi jo, hvor meget bacon faktisk kan bruges til, siger virksomhedens brandmanager, Morten Lund.

Ekstra Bladet finder derfor et par friske forsøgspersoner for at få svar på, om bacon nu også er en allround ingrediens:

Emballagen snyder
– Det virker ikke helt normalt, lyder det skeptisk fra Christian Greve, inden han og to kammerater sætter tænderne i flæske-orgiet.

Da de introduceres for bacon-isen i den lille ’makrel i tomat’-model, spærrer de øjnene op.

– Det ligner dessert placeret i forkert emballage, siger Michael Bøgeskov.

Men at dømme efter fyrenes ansigtsudtryk, mens isen ryger inden bords, er det med fløde og bacon måske ikke verdens værste idé.

– Jeg kan godt smage lidt bacon i eftersmagen, det er faktisk meget godt, fastslår Christian Hansen tilfreds.

Fedt koncept
Da drengene har gjort kål på bacon-toast, bacon-burger, bacon-is og bacon-cookies lyder meldingen:

– Det er et rigtig fedt koncept for dem, som bare ikke kan få bacon nok, siger Christian Greve.

– Det er også befriende med nogle alternativer til den traditionelle burger, supplerer kammeraten Michael Bøgeskov og refererer til ’Pulled-pork-burgeren’ som dog ikke har et gram bacon i sig.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik