DK MusikNYT

Fatboy Slim klar til Amager: Strandfest er fedt

Den populære engelske dj skruer forventningerne op til strandfesten på Amager på lørdag

  • Fatboy Slim er kendt for at kunne få en fest op at stå. Her gør han det i Skanderborg i 2009 (Foto: Polfoto/ Christian Klindt Sølbeck)
Fatboy Slim er kendt for at kunne få en fest op at stå. Her gør han det i Skanderborg i 2009 (Foto: Polfoto/ Christian Klindt Sølbeck)

Når den verdenskendte DJ Fatboy Slim lørdag 28. juli besøger København til for at spille til Sundown, bliver det for at sætte gang i dansefødderne. Personligt glæder han sig til at spille på stranden i Amager Strandpark, fordi sandet mellem tæerne bare gør festen endnu bedre.

- For mig giver det en helt særlig stemning. Også for publikum, tror jeg. Der er en vis spænding, man kan få på en natklub - intensiteten fra det blinkende lys. Tag det til et stort telt på en festival, og det øger bare stemningen. Så tag dét og bring det til en strand. Jeg tror folk bliver glade alene af det faktum, at de fester på en strand - det hele kommer bare til et andet niveau, siger han til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Norman Cook: Jeg vil ikke bo med Fatboy Slim

Den 49-årige DJ har siden sit gennembrud i 1996 spillet til utallige fester, herunder flere store strandfester. På hjemmebanen i Brighton, hvor han til daglig holder til, har Fatboy Slim spillet for en kvart million festaber, som har danset til hits som 'The Rockafeller Skank', 'Right Here, Right Now,' 'Praise You' og 'Weapon of Choice'.

Men selvom Amager Strandpark ikke kommer til at runde samme enorme antal personer, så er der ingen fare for, at Fatboy Slim ikke er motiveret, når Sundown-festen løber af stablen på næste lørdag.

Læs også:

Se også: Fatboy Slim spiller på ny dansk festival

- Det handler ikke om menneskemængdens størrelse. Det handler om det smukke ved den enkelte aften, og om hvor feststemte folk er. Og for at være ærlig: Til helt store koncerter kan man alligevel kun se ansigterne på de første ti tusind, griner han og fortsætter.

- Hvis jeg ser ti tusind mennesker, der smiler, så er jeg omkring så tændt, som jeg kan blive.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Chris Robinson Brotherhood: 'Narcissus Soaking Wet'
  2. Melvins: 'Basses Loaded'
  3. Imperial State Electric: 'Read Me Wrong'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Veronica Maggio: 'Den första är alltid gratis'
  2. Radiohead: 'A Moon Shaped Pool'
  3. Bob Dylan: 'Fallen Angels'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Radiohead: 'Burn the Witch'
  2. Håkan Hellström: '1974'
  3. Andrew Bird: 'Are You Serious'
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen