Ingen panik på Skanderborg: Vi får udsolgt!

Mens andre danske festivaler er ramt af krise, tager Skanderborg Festival det med ro, selvom der stik imod sædvane endnu ikke er udsolgt

  • Sidste år var der udsolgt et par måneder før Danmarks Smukkeste Festival gik i gang. I år går det langsommere, men billetterne skal nok ryge, tror de på i den østjyske bøgeskov. (Polfoto: Helle Arensbak)
Sidste år var der udsolgt et par måneder før Danmarks Smukkeste Festival gik i gang. I år går det langsommere, men billetterne skal nok ryge, tror de på i den østjyske bøgeskov. (Polfoto: Helle Arensbak)
1/2
Næste »

LÆS OGSÅ:

Se også: Stor guide til de danske musikfestivaler!

Men det får ikke de stærke stammer i skoven til at ryste.

- Det går lidt langsommere med salget, end det plejer i år. Det er generelt over hele linjen, når det gælder musikarrangementer i Danmark. Roskilde Festival kunne også først melde udsolgt, da festivalen var i gang. Vi er også ret sikre på, at vi kan melde alt udsolgt, når festivalen er i gang, siger Smukfests talsmand Poul Martin Bonde til ekstrabladet.dk.

2.000 partoutbilletter tilbage
Han peger på, at det er faktorer som det lunefulde danske sommervejr og det faktum, at folk ikke har så mange penge mellem hænderne, der gør, at det hele går lidt mere trægt i år.

- Det er altid sådan, at når der har været et år med mindre godt vejr, så har folk ingen hast med at få købt deres billetter. Men vi har et godt program med mange gode navne, så jeg er slet ikke bange for, at vi får billetter i overskud, siger talsmanden, som kan huske tilbage på en i perioder regnvåd festival i 2011.

Læs også:

Se også: Skanderborg hyrer verdens bedste dj

Læs også:

Se også: Endnu et topnavn til Skanderborg

Læs også:

Se også: Blur stopper efter Skanderborg

Der er omkring 2.000 partoutbilletter tilbage og meget få endagsbilletter til fredag og lørdag, mens det er lettere at sikre sig adgang onsdag, torsdag og søndag, hvis man vil have en festlig skovtur den anden weekend i august. Der er der nemlig stadig en del billetter til salg til de tre dage.

Udsolgt eller ej har ingen betydning
Andre danske festivaler har økonomiske problemer efter flere år med dårligt besøg. Helt galt gik det med Fyns største endagsfestival, Rock under Broen i Middelfart, der lukker og slukker. Men Danmarks Smukkeste Festival frygter på ingen måde for fremtiden.

Læs også:

Se også: Rock under Broen lukker

- Hvad kommer det til at betyde for jer, hvis I ikke får solgt alle de resterende billetter?

- Nu er vi en velkonsolideret festival med mange års erfaring, så det kommer ikke til at have nogen indflydelse på os, om der bliver udsolgt. Men det er slet ikke en option hos os, for vi er helt overbeviste om, at der bliver udsolgt.

- Det hedder sig hvert år, at Skanderborg Festival plejer at have udsolgt lang tid før festivalen. Men sådan er det altså ikke hvert år. For fire år siden fik vi også først udsolgt under selve arrangementet, så vi tager det helt roligt, slutter Poul Martin Bonde.

Se hele musikprogrammet på Smukfest.dk.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. The Sword: 'Greetings From…'
  2. Bonnie 'Prince' Billy: 'Best Troubadour'
  3. The War on Drugs: 'Thinking of a Place'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Sort Sol: 'Stor Langsom Stjerne'
  2. Kendrick Lamar: 'DAMN'
  3. Nick Cave & The Bad Seeds:: 'Lovely Creatures'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. The Rumour Said Fire: 'Crush'
  2. Mew: 'Visuals'
  3. Thurston Moore: 'Rock N Roll Consciousness'
Seneste Musik
Mest læste i Musik
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte