Velkommen - din Roskilde-billet er allerede brugt

Tvunget til at købe ny billet, da fusker havde tvunget sig ind på den første, angiveligt med falsk id

  • Signe Dalgaard Christoffersen måtte hoste op med 2075,- kroner, da en fusker havde snydt sig ind på hendes billet til Roskilde Festival. (Foto: Anthon Unger)
Signe Dalgaard Christoffersen måtte hoste op med 2075,- kroner, da en fusker havde snydt sig ind på hendes billet til Roskilde Festival. (Foto: Anthon Unger)
1/2
Næste »

LÆS OGSÅ:

Se også: Vis os DIN Roskilde Festival nu

LÆS OGSÅ:

St. badedag i Roskilde DK MusikNYT - 4. jul. 2012 TV: Roskilde koger så tøserne smider tøjet

- Desværre, din billet blev allerede indløst klokken 11.33.

Sådan lød meldingen fra billetkontrollen, da Signe Dalgaard Christoffersen ved 19-tiden i går aftes ankom til Roskilde Festival og troede, hun skulle have armbånd på og feste med veninderne.

Signe forklarede kontrolløren, at det ikke kunne passe, da hun havde været på arbejde hele dagen, hvorpå en billetansvarlig blev tilkaldt. Efter at have legitimeret sig fik den unge studerende besked om, at en anden person formodentlig havde udgivet sig for at være hende og på den måde var kommet ind på festivalen.

- De forklarede mig, at nogen måske havde set på Facebook, at jeg skulle på Roskilde Festival, og var mødt op med en forklaring om, at man havde mistet billetten, siger Signe til ekstrabladet.dk.

- Hvis det er rigtigt, må der jo være et hul i systemet, funderer Signe.

Måtte købe ny billet
Hos Billetlugen, der står for salg af festivalbilletterne, undrer administrerende direktør Jeppe Jensen sig over historien.

- Jeg kender Roskilde Festival rigtig godt og ved, at de har styr på det, lyder det fra direktøren, der dog bekræfter, at Billetlugen som service genudskriver billetter, hvis deres ejermand møder op til et arrangement og har mistet en billet.

- Men det kræver billed-id og en række andre kontrolpunkter, som jeg ikke ønsker at oplyse, siger Jeppe Jensen.

Ved indgangen til Roskilde Festival fik Signe Dalgaard besked om, at et studiekort ville være nok til at komme ind.

- Det var frustrerende at stå der med billetten i hånden og få at vide, jeg ikke kunne bruge den. Og at nogen samtidig havde misbrugt mit navn og billet til at komme ind, siger Signe, som ved, at hun ikke har mistet nogen personlige dokumenter forud for festivalen.

LÆS OGSÅ:

roskilde DK MusikNYT - 4. jul. 2012 TV: Bade-baben: - Alle over 1.60 har en chance

Signe Dalgaard Christoffersen måtte tirsdag hoste op med 2075,- kroner til en ny billet for at komme ind. Hun har nu anmeldt billetfusker-episoden til politiet og håber at få pengene fra den første billet igen via forsikringen.

- Men nu bliver det under alle omstændigheder en helt anden festival. For som studerende på SU betyder de 2000,- kroner rigtig meget i budgettet. Også selv om jeg har et studiejob ved siden af.

Fra Roskilde Festivals side lyder kommentaren til episoden, 'at det er beklageligt', men at sagen herfra ligger hos politiet. Derudover henviser festivalen til sin gældende politik på området.

LÆS OGSÅ:

Se også: 20-årig svensker døde af ecstasy

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Slayer: 'Rock and Roll'
  2. The War on Drugs: 'A Deeper Understanding'
  3. Grande Royale: 'Breaking News'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Grizzly Bear: 'Painted Ruins'
  2. The War On Drugs: 'Pain'
  3. Trio Da Kali and Kronos Quartet: 'Ladilikan'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. LCD Soundsystem: 'Tonite'
  2. Fleet Foxes: 'Crack-Up'
  3. Broken Social Scene: 'Hug of Thunder'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere