Roskilde-kærlighed: - Kysset smagte af burger

Speeddating: Roskilde Festival fyldt med scorelystne på udkig efter en hurtig date

  • Både mænd og kvinder er ude på at score på Roskilde Festival. (Foto: Anthon Unger)
Både mænd og kvinder er ude på at score på Roskilde Festival. (Foto: Anthon Unger)

På trods af dynger med skrald og tusindvis af usoignerede festivalgængere blomstrer kærligheden på Dyrskuepladsens hærgede 1,4 millioner kvadratmeter.

Læs også:

Screen shot 2012-07-05 at 9.04.23 AM DK MusikNYT - 5. jul. 2012 TV: Sexede Roskilde-babes samler kræfter

Og en opgørelse lavet af Roskilde Festivals analyse-squad viser, at hele 60 procent af festivaldeltagerne er single og klar til at finde en partner.

Denne tendens bekræfter 20-årige Rune Skov Jensen, der i år har arrangeret et større såkaldt speed datingarrangement på festivalpladsen.

- Der var op mod 100 mennesker, der datede til vores arrangement, hvor samtaleemnerne stod på alt fra toiletter, tun og tyndskid. Jeg annoncerede emnerne ud over en megafon, forklarer han.

Alle de kvindelige deltagere blev sat i en lang række, og så fik alle de kåde mænd ellers to minutter i selskab med hver enkelt pige.

Alle er desperate
Her blev der udvekslet telefonnumre, flere aftalte at mødes senere på natten og et enkelt par kastede sig straks over hinanden og begyndte at kysse. Så det er overhovedet ikke svært at score på festivalen, fortæller en af de kvindelige deltagere, der reklamerede for arrangementet ved at dele visitkort ud i campingområdet.

- Det er normalt kikset at gå til speed-dating, men det er noget helt andet på festival.

Der er mange, der er desperate for at finde en date derhjemme, men når man er på festival, er alle desperate, understreger 19-årige Simone Roiy Andersen, der selv var blandt de heldige.

- Jeg er totalt ivrig efter at finde en. Jeg kyssede også med en i går, men han gav mig kys, der smagte af burger. Det var lidt ulækkert, fortæller hun.

Ifølge Simone er pigerne ikke til sex under festivalen på grund af de generelt uhygiejniske vilkår, men det er flere af de mandlige deltagere uenige i.

Her går du på jagt
- Altså vi har både vådservietter og desinficerende creme med, og jeg har skiftet underbukser en gang siden i lørdags, fortæller Rune Skov Jensen.

Rune kan passende gå på jagt på festivalen område M, hvor 68 procent er kvinder, mens ivrige Simone kan kigge efter fyre i område B og L, hvor 56 procent af deltagerne er mænd.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Mastodon: 'Cold Dark Place'
  2. Lucinda Williams: 'This Sweet Old World'
  3. Marilyn Manson: 'Heaven Upside Down'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Carl Emil Petersen: 'Natradio'
  2. Bisse: '19. 6. 87'
  3. Neil Young: 'Hitchiker'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Bisse: '19. 6. 87'
  2. Metz: 'Strange Peace'
  3. Ariel Pink: 'Dedicated to Bobby Jameson'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere