DK MusikNYT

Roskilde Festival: Hegnet er væltet!

Netop som man troede, at traditionen endegyldigt var brudt, ser det ud til, at hegnet på Roskilde Festival alligevel er væltet før tid

  • Billedet af det væltede Roskilde-hegn florerer på Twitter. (Foto: Jacob Packert)
Billedet af det væltede Roskilde-hegn florerer på Twitter. (Foto: Jacob Packert)
1/3
Næste »

Læs også:

Se også: Dem bør du høre på Roskilde

Læs også:

Se også: Pyh: Roskilde-vejret lysner

I modsætning til de seneste år, hvor festivalgængerne er væltet ind på campingområdet før tid, gik alt sidste år som planlagt i dagene og timerne op til den officielle åbning af festivalens campingareal lørdag aften klokken 18.00

I år ser det dog ud til, at i hvert fald et enkelt hegn er væltet lang tid før planlagt, men om det får den store betydning for årets cirka 100.000 unge musik- og ølglade Roskilde-campister er nok tvivlsomt. Billedet af det væltede hegn er taget af Jacob Packert, der efterfølgende har lagt det på sin Twitter-profil, hvorfra det er blevet delt vidt og bredt.

En rolig start
Igen i år satser festivalen på, at alt forløber i god ro og orden, når der åbnes ind til campingarealet nu på lørdag klokken 18.00.

I år er der nemlig - i lighed med sidste år - fem forskellige indgange og et system, der betyder, at gæsterne på forhånd har booket plads til en bestemt indgang, hvor de får et midlertidigt armbånd.

Satser på dialog
Først når gæsterne har slået lejr op i campingområdet, kan de gå tilbage til billetlugerne og få et rigtigt Roskilde-armbånd.

Samtidig har festivalledelsen sat et stort antal vagter af til opgaven med at tale med gæsterne og danne sig et overblik over situationen, så det ikke fører til de voldsomme og kaotiske scener, som en del folk de seneste år har givet udtryk for ikke er en optimal start på en festivaluge.

Læs også:

Se også: Roskildes hegn stod for presset

I år vil vi se DIN Roskilde Festival!

ekstrabladet.dk er klar til at modtage dine billeder, videoer, tips og kommentarer. Håber du er frisk på at dele din festival med os og resten af Danmark.

Ekstra Bladet er som altid på pletten med journalister, fotografer, anmeldere og tv-folk, men uanset hvor ihærdig en indsats vi leverer, kan vi ikke være tilstede ved alt det skøre, skæve og sjove, som en Roskilde Festival rummer.

Derfor vil vi meget gerne høre fra vores mange brugere og se, hvordan I oplever Danmarks største festival.

FOTO / VIDEO / TIP:

Ekstra Bladets tip-service hedder 1224, hvilket pudsigt nok også er nummeret, som du kan sende SMS, MMS eller MAIL ( 1224@eb.dk) til.

Helt på samme måde kan du sende VIDEO. Dog må klippet ikke være længere end 30 sekunder. Er din VIDEO længere, kan du sende den via 1224-siden.

SIG DIN MENING:

I bunden af alle vores artikler er der et kommentarfelt, der frit kan benyttes til at kommentere stort og småt. Hvis du kommenterer festivalen via Twitter og bruger et af de mest almindelige #-tegn (eksempelvis #rf12 og #roskilde), vil dine tweets desuden blive trukket ind i en boks i vores Roskilde-artikler.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. DJ Shadow & Run the Jewels: 'Nobody Speak'
  2. Paul Simon: 'Cool Papa Bell'
  3. Bob Dylan: 'All the Way'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Brian Eno: 'The Ship'
  2. PJ Harvey: 'The Hope Six Demolition Project'
  3. David Bowie: 'Blackstar'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Frankie Cosmos: 'Next Thing'
  2. Tue Track vz PowerSolo: 'The Unreal Zound'
  3. Andrew Bird: 'Are You Serious'
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.