Bruce i absolut festival-topform før Roskilde

Sprudlende Springsteen. Roskilde Festivals hovednavn er blevet kåret som bedste oplevelse på en nyligt overstået festival

1/2
Næste »

Læs også:

Se også: Dem bør du høre på Roskilde

Hvis man skulle være bekymret over Bruce Springsteens aktuelle koncertform, behøver man blot kaste et blik på reaktionerne efter weekendens koncert på den britiske musikfestival Isle of Wight.

Bossen spillede i tre stive timer. Koncerten blev skudt i gang med sangen 'Badlands', og undervejs leverede han blandt andet en coverversion af 'Twist And Shout'.

I løbet af koncerten jokede Springsteen om vejret, der på et tidspunkt havde forvandlet den store festival - der gæstes af flere end 50.000 mennesker - til et regulært mudderbad.

Koncerten blev sluttet af med et brag med de klassiske hits 'Born In The USA' og 'Born To Run', og de britiske aviser har efterfølgende kvitteret med at kalde showet 'episk', 'uforglemmeligt' og 'mesterligt'.

I en stor afstemning blandt læserne af musikmagasinet NME er Springsteens koncert blevet kåret som festivalens bedste foran alle de øvrige hovednavne, der blandt andet talte Tom Petty And The Heartbreakers og Pearl Jam.

Roskilde Festival skydes i gang i morgen klokken 18.00, hvor portene ind til campingarealet åbnes. Festivalpladsen åbner torsdag, og lørdag er der dømt Springsteen-aften, når han spiller op på Orange Scene fra klokken 21.00.

Læs også:

Se også: Roskilde Festival: Hegnet er væltet!

I år vil vi se DIN Roskilde Festival!

ekstrabladet.dk er klar til at modtage dine billeder, videoer, tips og kommentarer. Håber du er frisk på at dele din festival med os og resten af Danmark.

Ekstra Bladet er som altid på pletten med journalister, fotografer, anmeldere og tv-folk, men uanset hvor ihærdig en indsats vi leverer, kan vi ikke være tilstede ved alt det skøre, skæve og sjove, som en Roskilde Festival rummer.

Derfor vil vi meget gerne høre fra vores mange brugere og se, hvordan I oplever Danmarks største festival.

FOTO / VIDEO / TIP:

Ekstra Bladets tip-service hedder 1224, hvilket pudsigt nok også er nummeret, som du kan sende SMS, MMS eller MAIL ( 1224@eb.dk) til.

Helt på samme måde kan du sende VIDEO. Dog må klippet ikke være længere end 30 sekunder. Er din VIDEO længere, kan du sende den via 1224-siden.

SIG DIN MENING:

I bunden af alle vores artikler er der et kommentarfelt, der frit kan benyttes til at kommentere stort og småt. Hvis du kommenterer festivalen via Twitter og bruger et af de mest almindelige #-tegn (eksempelvis #rf12 og #roskilde), vil dine tweets desuden blive trukket ind i en boks i vores Roskilde-artikler.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Slayer: 'Rock and Roll'
  2. The War on Drugs: 'A Deeper Understanding'
  3. Grande Royale: 'Breaking News'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Grizzly Bear: 'Painted Ruins'
  2. The War On Drugs: 'Pain'
  3. Trio Da Kali and Kronos Quartet: 'Ladilikan'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. LCD Soundsystem: 'Tonite'
  2. Fleet Foxes: 'Crack-Up'
  3. Broken Social Scene: 'Hug of Thunder'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere