Justin Bieber: Poppens L. Ron Hubbard

Ekstra Bladets udskældte 'non-Belieber' filosoferer over en uge med mindst 251 hademails

  • De er bare helt ellevilde med ham Justin Bieber. (Foto: Claus Bonnerup)
De er bare helt ellevilde med ham Justin Bieber. (Foto: Claus Bonnerup)
1/4
Næste »

Gad vide, hvordan det ender for Justin Bieber?

Vælger han mon den for underholdningsindustrien ret traditionelle Whitney Houston-variant, eller nøjes han med en skaldet isse og byture uden undertøj som Britney Spears? En anden mulighed er den excentriske superfreak-deroute personificeret ved Michael Jackson.

Læs også:

Se også: Voldssag mod Bieber fortsætter

Sikkert er det, at det er et spørgsmål om tid, før knægten bliver bimmelim. Og der er sgu da ikke noget at sige til det! I en alder hvor drenge kun går op i piger, tøser og kvinder, har han piger, tøser og kvinder galoperende efter sig i tusindvis, hver gang han bare overvejer at tænke på at gå på stripbar.

Pissede på Texas
I løbet af den seneste uge har undertegnede popskribent oplevet at blive jagtet af selvsamme frådende hob af hvinende fundamentalister. Dog af en anden grund. En overvejende negativ vurdering af Bieberens aktuelle værk, ’Believe’, fremkaldte reaktioner, som da Ozzy Osbourne strintede på The Alamo og samtidig pissede på hele Texas.

Over 250 - hov der var en mere - mere eller mindre harmdirrende mails er det blevet til. Flere af dem indeholder gloser, som selv Ekstra Bladet ikke kan trykke.

Læs også:

Se også: Hestepiger truer Treo med lejemorder

Fortørnelsen er måske umiddelbart udtryk for en forfriskende entusiasme, men sætter man sig lidt ind i, hvad ungdommen dyrker med så flammende ildhu, bliver Bieber-sekten øjeblikkeligt til et ekstremt eksempel på populærkulturens kynisk marcherende korstog for indholdsløs plattenslageri.

I Tivoli i regnvejr
Den canadiske entertainer er nemlig poppens L. Ron Hubbard, og hans svimlende millionforretning tilbyder smilende hjernevask af en uskyldig aldersgruppe, der om nogle år vil kigge ned i deres tomme Bieber-rygsæk med samme beherskede glæde, som deres mødre ser på overarmens pigtrådstatovering.

Lykkeligvis sidder barndomstraumerne vel ikke bedre fast, end at et intensivt samarbejde med en psykolog kan udslette minderne fra dengang, patienten stod med andre tosser og hoppede op og ned i Tivoli i regnvejr, bare fordi der var kommet et infantilt album på gaden samme dag.

Læs også:

No name Event & Kultur - 18. jun. 2012 TV: Bieber får Tivoli til at skrige

Hvis ikke mental assistance eller elektrochok hjælper, kan vi anbefale en sund beskæftigelse som eksempelvis AC/DC - start med ’Back in Black’ og gå baglæns. Det er kort sagt rask forældreplagermusik tilsat et festligt budskab.

Udsolgt på en time
Elvis Presley udgav i tidernes morgen en opsamling, der hed ’50,000,000 Elvis Fans Can’t Be Wrong’. Det ventes, at Bieber afsætter 500.000 eksemplarer af ’Believe’ alene i løbet af første uge i USA, og på hans kæmpemæssige turné i Nordamerika blev samtlige 45 byer udsolgt på en time. Kan så mange virkelig tage fejl?

Ja.

Læs også:

Se også: Åbent brev fra Bieber-fans til Ekstra Bladet

Men alle over 22 kunne jo heller ikke fordrage Elvis, da den hvalpede hoftesvinger fra Mississippi kom frem midt i 1950’erne, og til trods for et lidt kikset farvel med jumpsuiten nede om anklerne på Graceland, så regnes han jo nu for den ubestridte konge af både rock og rul. Mon ikke Biebers musik også med årene vil blive betragtet som genial?

Nej.

DER ER MANGE JUSTIN BIEBER-FANS DER LIGE NU RINGER TIL EKSTRA BLADET FOR AT TALE MED THOMAS TREO. HAN ER IKKE TIL STEDE PÅ AVISEN. SEND I STEDET EN MAIL TIL TREO PÅ:

treo@eb.dk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. The Sword: 'Greetings From…'
  2. Bonnie 'Prince' Billy: 'Best Troubadour'
  3. The War on Drugs: 'Thinking of a Place'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Sort Sol: 'Stor Langsom Stjerne'
  2. Kendrick Lamar: 'DAMN'
  3. Iggy Pop:: 'Post Pop Depression - Live at the Royal Albert Hall'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. The Raveonettes: '2016 Atomized'
  2. Hovvdy: 'Taster'
  3. Charlie Watts: 'Charlie Watts Meets The Danish Radio Big Band'
Seneste Musik
Mest læste i Musik
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte