Nøgenløbets suveræne konge gjorde det igen

Det var vådt i vådt, da Hans Kristian Andersen på en våd og smattet Roskilde-lørdag vandt det prestigefyldte nøgenløb med indlagt vandforhindring. Sejren er hans tredje i streg

  • Hans Kristian på vej mod sejren - han kender efterhånden vejen. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Hans Kristian på vej mod sejren - han kender efterhånden vejen. (Foto: Thomas Lekfeldt)
1/4
Næste »

SE OGSÅ - STORT GALLERI FRA DAGENS NØGENLØB

Splitterravende sylfider og lallende lemmedaskere skøjtede igen i år rundt i muddermanegen foran Roskilde Festivals radio til det prestigefyldte nøgenløb.

Banen var udstyret med et kunstigt vandfald ved målstregen, hvilket i kombination med et par timers styrtregn fra morgenstunden, forvandlede de nøgne sprintere til aktører i en komisk smatballet.

Omskåret genganger
Vinderen blev for tredje gang i træk manden med det eventyrlige navn, Hans Kristian Andersen, der som den eneste mandlige deltager undgik at skvatte i smatsovsen.

Allerede få sekunder efter start blændede eventyreren samtlige løbsdeltagere med sin bare røv, og var overlegent foran nummer to efter første runde.

– Jeg er blevet omskåret og har derfor smidt et par kilo. Det er et godt sted at starte, svarede han, da han efter sejren blev bedt om at give et godt råd til de andre deltagere.

Oversprøjtede bryster
Den kvindelige vinder, Lisa, stillede også op til interview. Hun ville dog ikke oplyse sit efternavn til medierne, på trods af at hun netop var ræset en halv kilometer i cirkler foran blitzende fotografer og rullende kameraer uden en trevl på kroppen.

- Jeg varmede op med nøgen-limbo i går men vandt dog ikke der, nåede hun at forklare, inden nøgenløberkongen Hans Kristian afbrød seancen ved at poppe en flaske champagne og oversprøjte Lisas bare bryster.

Fem meter vandvæg
Løbet var igen i år et populært tilløbsstykke, og flere hundrede tilskuere samt et større opbud af journalister og fotografer havde trodset kulde og smat for at være på pletten, når Danmarks vel nok mest nøgne sportsbegivenhed løb af stablen.

Selve løbet blev afviklet i tørvejr, men deltagerne slap alligevel ikke for at få vand i håret. Ved målstregen var der nemlig - med sponsorstøtte fra Tuborg - opsat et fem meter bredt kunstigt vandfald, der derved afløste sidste års forsøg med en vandgrav, som flere af deltagerne havde stort besvær med at forcere.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Slayer: 'Rock and Roll'
  2. The War on Drugs: 'A Deeper Understanding'
  3. Grande Royale: 'Breaking News'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Grizzly Bear: 'Painted Ruins'
  2. The War On Drugs: 'Pain'
  3. Trio Da Kali and Kronos Quartet: 'Ladilikan'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. LCD Soundsystem: 'Tonite'
  2. Fleet Foxes: 'Crack-Up'
  3. Broken Social Scene: 'Hug of Thunder'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere