Uso stolt over rap med Busta Rhymes

Den danske rapper Uso optræder på ny hiphop-sang, hvor verdens hurtigste rappere samles

  • Det var en stor drøm, der gik i opfyldelse, da Uso blev spurgt, om han ville optræde på 'Worldwide Choppers' med Busta Rhymes.
« Forrige
Det var en stor drøm, der gik i opfyldelse, da Uso blev spurgt, om han ville optræde på 'Worldwide Choppers' med Busta Rhymes.
1 af 2
Næste »
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Steve Earle & The Dukes: 'Terraplane'
  2. Pops Staples: 'Don't Lose This'
  3. The Sonics: 'Bad Betty'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Björk: 'Vulnicura'
  2. Mark Lanegan: 'A Thousand Miles of Midnight'
  3. Bessie Jones with the Georgia Sea Island Singers and Others: 'Recordings by Alan Lomax 1959-1966'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. GoGo Penguin: 'v2.0'
  2. Elephant Micha: 'Where In Our Woods'
  3. Mew: 'Satellites'
 

Danmarks hurtigste rapper, Uso, er kommet i fint selskab med kendte navne som Busta Rhymes. De hurtige herrer medvirker i rapperen Tech N9nes nye nummer 'Worldwide Choppers'. Sangen er en smagsprøve på den store rappers kommende album 'All 6's And 7's'.

Det var da også en stolt Uso, som ekstrabladet.dk fangede på telefonen.

- Jeg har desværre aldrig mødt Busta Rhymes. Men det er jo en kæmpe drøm. Det er folk, jeg ser op til og har lyttet til, lige siden jeg begyndte at høre rapmusik. Så at få lov til at være med i samme sang som dem er virkelig stort, siger han.

Læs også: Bikinibabes, Sidney Lee og dværg med nachohat

Gode venner
Tech N9ne har tidligere rappet sammen med L.O.C. på hans sang 'Bare en pige'. Han medvirkede også på Usos album fra 2005. Lige siden har de to holdt kontakten og udviklet et venskab.

- Jeg har kendt ham i mange år, så han spurgte, om jeg ville medvirke på hans plade. Han ville samle verdens 9 hurtigste rappere på 'Worldwide Choppers', siger Uso.

Læs også: Det hedder rapstjernerne i virkeligheden

På samme niveau
Selvom Uso er kommet i fornemt selskab på det hurtige nummer, så mener han bestemt, at han er lige så god som de store amerikanske navne. Han ser det ikke som en fribillet, fordi han er venner med Tech N9ne.

- Jeg synes helt klart, at jeg kan være med. Jeg er på niveau med de andre. Det har Tech9 også sagt. Ellers havde jeg ikke været med. Det kan du også høre på tracket. Jeg ligger 'tight'. Ellers havde jeg heller ikke sagt ja. Så jeg er tilfreds med det, siger han.

Læs også: De dumme rappere reddede æren

Klager ikke
Tech N9ne har solgt over en million albums, så det kommende af slagsen forventes at blive en storsælgende succes. Uso vil dog ikke ud med, hvor meget han har fået for at medvirke på pladen. Men han klager ikke over mangel på penge.

- Jeg vil helst ikke diskutere min økonomi med andre. Det er privat. Men jeg skal nok klare mig, siger rapperen.

Tech N9nes nye album 'All 6's And 7's' udkommer 6. juni, hvor stjerner som Snoop Dogg, Lil' Wayne og T-pain også medvirker.

Du kan høre smagsprøven ' Worldwide Choppers' her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik