Billetbøvl til The Wall-koncert

Endnu en gang er der problemer med at få billet til en stor koncert via Billetlugen. Det er Roger Waters' The Wall-optræden i Parken til næste år, der giver billetbøvl

  • Forskellige fejlmeldinger mødte mandag morgen ivrige billetkøbere, der ville sikre sig en billet til sommerens The Wall-koncert i Parken.
Forskellige fejlmeldinger mødte mandag morgen ivrige billetkøbere, der ville sikre sig en billet til sommerens The Wall-koncert i Parken.
1/3
Næste »

Mandag formiddag var det stort set umuligt at komme igennem på Billetlugens hjemmeside, hvis man var på jagt efter en billet til Roger Waters opførelse af Pink Floyd-klassikeren 'The Wall' i Parken til maj.

Ritzaus Bureau har gentagne gange forsøgt at reservere blot en enkelt billet, men meldingen fra hjemmesiden har hver gang været det samme: 'Der blev ikke fundet ledige billetter. Prøv venligst igen'.

Kunne ikke klare presset
Ifølge hjemmesiden skyldes meldingen, at der enten er udsolgt, eller at man efterspørger flere billetter end muligt. Men der blev altså kun efterspurgt en enkeltbillet, og derfor er det oplagt at tro, at der er udsolgt.

Men det er der ikke. Hos koncertarrangøren Live Nation, lyder meldingen: - Der er flere billetter. Det er Billetlugens side, der ikke kan klare presset. Så der er ikke andet at gøre end at blive ved.

Det er langt fra første gang, at der er bøvl med Billetlugen i forbindelse med store koncertbegivenheder.

Allerede tilbage i 2006 kunne DR's forbrugermagasin Kontant fortælle, hvordan en stribe af systemnedbrud hos Billetlugen var skyld i, at mange ikke fik billetter til drømmekoncerten.

Og problemerne er der stadigvæk. Tidligere i år var det Billetlugens håndtering af billetter til den efterspurgte AC/DC-koncert i Horsens, der gav mange koncertgængere grå hår i hovedet.

Herning-billetter til salg i morgen
Det har været, når der er store navne på plakaten som Madonna, Robbie Williams, U2 og George Michael på plakaten, at Billetlugen har haft problemer. Og Roger Waters og 'The Wall' er åbenbart også oppe i den kategori.

Billetsalget til Roger Waters-koncerten i Parken startede mandag formiddag klokken 10.

Tirsdag indleder billetlugen salg af billetter til Roger Waters anden danske optræden til næste sommer. Han opfører nemlig også "The Wall" i Herning den 13. juni. Billetsalget begynder klokken 10 - hvis ellers systemerne fungerer.

Det er første gang i over 20 år, at 'The Wall' bliver opført, og samtidig er det 30-års jubilæum for albummet, og udover koncerten i Parken rammer muren også Jylland med en koncert i Herning. Salget til denne koncert skydes først i gang i morgen

The Wall-albummet, som indeholder Pink Floyd-klassikerne ‘Comfortably Numb’, ‘Another Brick in the Wall Pt. 2’ og ‘Mother’ gav genlyd allerede ved udgivelsen og fik millioner af fans verden over.

The Wall har været opført 'live' i USA, Tyskland og England, men det bliver første gang - og muligvis også eneste - at de europæiske fans får mulighed for at opleve The Wall i deres hjemland.

Bandet bag Roger Waters på verdensturneen består af: Dave Kilminster (Guitar), Snowy White (Guitar), G. E. Smith (Guitar), Jon Carin (Keyboards), Harry Waters (Keyboards), Graham Broad (Trommer), Robbie Wyckoff, Jon Joyce (Kor), Michael Lennon (Kor), Mark Lennon (Kor), Kipp Lennon (Kor).

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Mastodon: 'Cold Dark Place'
  2. Lucinda Williams: 'This Sweet Old World'
  3. Marilyn Manson: 'Heaven Upside Down'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Carl Emil Petersen: 'Natradio'
  2. Bisse: '19. 6. 87'
  3. Neil Young: 'Hitchiker'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Bisse: '19. 6. 87'
  2. Metz: 'Strange Peace'
  3. Ariel Pink: 'Dedicated to Bobby Jameson'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere