Tæt på udsolgt til borgens herskerinde

Parken er allerede ved at stille 70 tons udstyr op til søndagens koncert med Lady Gaga

  • Sådan ser scenen ud til Gaga-koncerten. Bygget op som en middelborg med sangerinden som den ubestridte herskerinde. (PR Foto)
Sådan ser scenen ud til Gaga-koncerten. Bygget op som en middelborg med sangerinden som den ubestridte herskerinde. (PR Foto)
1/4
Næste »

Der bliver nærmest udsolgt til Lady Gaga-koncerten i Parken på søndag. På nuværende tidspunkt er knapt 36.000 af godt 40.000 billetter solgt, og mon ikke resten forsvinder, inden den outrerede stjerne indtager scenen.

I Parken er man allerede i gang med at stille op til koncerten, som er led i Lady Gagas ’Born This Way Ball’-turne. Koncerten bliver med taget trukket for, så regnvejr kan ikke komme til at ødelægge fornøjelsen.

70 tons udstyr, der enten er ankommet - eller er på vej i 34 lastbiler, skal stå klar til søndag aften, og det bliver klart, forsikrer Signe Birkedal, produktions-ansvarlig for arrangørerne, Live Nation.

Desuden er der 14 turnebusser, der transporterer solisten, bandet, danserne og andet personale - bl.a. egne caterings-folk - der skal skaffes plads til, og det bokses der endnu med at få styr på, hedder det.

Medbringer selv nydelsesmidler
Netop Lady Gagas egne folk til at tage sig af komforten bag scenen betyder, at Live Nation ikke har meget kendskab til stjernens krav omkring, hvad hun forventer af nydelsesmidler, når hun ikke står på scenen.

- Hvad hun har af krav - om det er hyldebær-te, eller et lilla toiletsæde, hvad ved jeg - medbringer hendes folk selv. Den eneste såkaldte rider, vi kender til, fortæller, hvor meget strøm, der skal bruges, hvor mange busser, der skal være plads, hvor mange, der skal til for at tømme lastbilerne. Den slags.

– I ved ikke, hvor mange kasse bajere, hun skal have stående i bagscene-området?

- Alle de historier, vi hører hele tiden om mærkelige krav, det er slet ikke virkeligheden. Alle store navne har deres egne folk med, der tager sig af den del.

Strippere ikke nødvendige
Den senest kendte rider fra Lady Gaga stammer dog også fra 2010-turneen, hvor ønskerne bestemt ikke var eksorbitante. Til rådighed skulle være kaffe, te, diverse frugter, brød, ost, chips, kylling, æbler - og en pakke mørk chokolade.

Ikke noget med kasser af sprut, ej heller en flok mandlige strippere, til at fordrive tiden med før og efter showtime.

Lady Gaga kommer til København fra Stockholm, hvor hun optrådte i aftes. Denne del af ’Born This Way Ball’-turneen startede 28. august i Helsingfors. Efter København fortsætter hun til Köln, og så går det slag i slag i Europa og Sydamerika indtil 12. december, hvor hun takker af for denne gang i Moskva.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Bob Dylan: 'Triplicate'
  2. Mastodon: 'Emperor of Sand'
  3. Grande Royale: 'Brake Light'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Katinka: 'Vi er ikke kønne nok til at danse'
  2. Love Shop: 'Risiko'
  3. Kira Skov & Maria Faust: 'In the Beginning'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Lowly: 'Heba'
  2. Slowdive: 'Sugar for the Pill'
  3. Fleet Foxes: 'Third of May'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte