DK MusikNYT

Paraplyer forbudt: 'Fordi vi skal sælge regnslag'

Astrid Højbjerg fik frataget sin paraply ved indgangen til NorthSide Festivalen og fik begrundelsen ’fordi vi skal tjene penge på at sælge regnslag’. Festivalen beklager bemærkningen

  • 26-årig Astrid Højbjerg dækker sig til med en plastiksæk, efter hendes paraply blev taget. Hun havde ikke fået noget at drikke, før hun ankom. (Foto: Magnus Bjerg)
26-årig Astrid Højbjerg dækker sig til med en plastiksæk, efter hendes paraply blev taget. Hun havde ikke fået noget at drikke, før hun ankom. (Foto: Magnus Bjerg)
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. Cannibal Ox: 'Blade of the Ronin'
  2. Dwight Yoakam: 'The Big Time'
  3. Allan Olsen: 'Sange for rygere - Live'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Jonny Greenwood: 'Inherent Vice OST'
  2. Bill Fay: 'Who Is the Sender?'
  3. Matthew E. White: 'Fresh Blood'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Two Gallants: 'We Are Undone'
  2. Elephant Micha: 'Where In Our Woods'
  3. Mew: 'Satellites'
 

AARHUS (ekstrabladet.dk): Mens D-A-D fyrer den af i regnen er festivalgæst Astrid Højbjerg godt gal i skralden.

Få minutter før koncerten på årets NorthSide Festival blev hun stoppet i indgangen af en kvindelig vagt.

- Den paraply må du ikke have med ind, lød beskeden ifølge den 26-årige århusianer og hendes veninde, der overhørte ordudvekslingen.

- Hvorfor? Svarede Astrid Højbjerg.

Læs også:

Se også: NorthSides lovede internet er totalt dødt

- Fordi vi skal tjene penge på at sælge regnslag, lød svaret ifølge veninderne, der understreger at det ikke var en misforståelse. Vagten gentog forklaringen fortæller de, så Astrid måtte betale en tier for garderoben og dække sig med den sorte affaldspose, hun også havde med i tasken.

- Hvis hun havde sagt, at det var for ikke at ødelægge udsynet, så kunne jeg forstå det. Men det her er bare en fed måde at tjene penge på, siger hun til ekstrabladet.dk.

Ikke den rigtige grund
Festivalledelsen er da også hurtig til at beklage, da ekstrabladet.dk konfronterer talsmand John Fogde med Astrid Højbjergs kedelige indgang til den regnvåde, men ellers festlige musikfest.

- Grunden til at hun ikke må have paraplyen med ind er, at den kan være farlig. De kan bruges som kasteskyts, og man kan slå hinanden med dem. Og hvis hun slår den op ved scenen, så er der ingen, der kan se noget som helst, siger John Fogde til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Oh Land: Åh nej!

- Det er derfor, at hun ikke må have den med ind, siger han og fortsætter.

- Det kan være, der er en, der har prøvet at være kæk, og det er selvfølgelig ærgerligt, hvis der er en, der er kommet til at sige en uheldig bemærkning. Det skal jeg selvfølgelig beklage.

Læs også:

Se også: NorthSide: Tissende piger afbrød arbejdet

Han tilføjer, at festivalen har delt masser af regnslag ud, siden det begyndte at regne.

- Vi deler så mange ud, som vi kan få fat på, og det taber vi selvfølgelig en masse penge på, så det er altså ikke fordi, vi skal tjene penge på at sælge regnslag.

Ser du noget, vi bør vide, så tip vores journalist på pladsen på sms 1224 (alm. takst), mail magnus@eb.dk. eller twitter @magnubjerg

SEND OS OGSÅ DINE BEDSTE NORTHSIDE-FOTOS
Det gør du på mms 1224 (alm. takst) eller 1224@eb.dk

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik