Rolling Stones spiller IKKE jazz i København

Det berømte band udsender erklæring, der afviser involvering i klub-koncerter i København

Det var noget af en and, Politiken fyrede af forleden, da avisen hævdede, at veteranerne i Rolling Stones ville spille tre intimkoncerter onsdag, torsdag og fredag på en ny jazzklub Hotel Danmark, som jazzpianisten Niels Lan Doky står bag.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ron Wood er godt nok i byen i disse dage - for at give koncert i Parken i aften - men historien passer i den grad ikke, og avisen har nu rettet artiklen til.

Se også: Historisk: Stones flipper helt ud igen

Gennem arrangøren af aftenens koncert, ICO, har rullestenene udsendt følgende erklæring:

'Rolling Stones ser virkelig frem til at spille Parken Stadion, men ønsker at gøre klart, at de IKKE vil spille klub-shows i København, og der er ingen planer for nogen klub shows på den igangværende No Filter Turne'.

Se også: Nu er megastjerne landet: Kæmpe sikkerhedsopbud

 

Må ikke sige hvem
Så skulle den ged vist være barberet.

Noget andet er så, at medlemmer af bandet, der er med Stones på scenen, kan finde på at dukke op og spille jazz i København. Tenorsaxofonisten Tim Reese, der har været i Stones-bandet i 15 år, er med i et såkaldt 'Rolling Stones Project', og det er det, der spiller i jazzklubben.

Hvem, der i øvrigt kommer, er uvist, og jazzklubben må ikke sige det, hvis den ved det.

Panik efter billetter
Men det gælder altså INGEN af de fire, primære medlemmer - heller ikke trommeslageren Charlie Watts, der ellers er den eneste i bandet med relationer til jazzmusikken.

Se også: Svinedyre Stones: Rekord i Parken

Der opstod nærmest panik efter billetter, da den oprindelige historie blev offentliggjort. Jazzklubbens billetsystem og også mail-konto gik ned for presset efter billetter. Der blev udsolgt på en studs, men d'herrer rulllesten må publikum altså kigge i vejviseren efter.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen