Persondata politik

Elton John: Madonna er en kusse

'Rocket Man'-sangeren langer igen ud efter popdronningen

« Forrige
Næste »

Seneste Musik

Mest læste i Musik

Kommende album
Kommende koncerter
Thomas Treo Skamhører
  1. Emmylou Harris: 'Wrecking Ball: Deluxe Edition'
  2. Black Bananas: 'Physical Emotions'
  3. The Afghan Whigs: 'Do to the Beast'
Henrik Queitsch Skamhører
  1. Damon Albarn: 'Everyday Robots'
  2. Kill J: 'Bullet'
  3. The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project: 'Axels & Sockets'
Rune Melchior Sjørvad Skamhører
  1. Mac DeMarco: 'Salad Days'
  2. Various Artists: 'A Tribute To Bob Dylan In the 80s: Volume One'
  3. Treefight For Sunlight: 'Pizza'

EKSTRA tæt på de kendte

 

Elton John har igen været ude med riven efter den 53-årige Madonna, som han kalder en 'fucking fairground stripper', der vel bedst oversættes med en tarvelig tivoli-stripper.

Læs også: Se også: CNN-journalist raser over Madonna-strip

Læs også: Se også: TV: Fræk Madonna: Hev bh'en ned

Sangeren er utilfreds med, at Madonna har været efter Lady Gaga, der er gudmor til Elton Johns og David Furnishs 19-måneder gamle søn Zachary, og han mener, at 'Vogue'-sangerinden ikke har ret til at kritisere andre kunstnere, eftersom hendes karriere er forbi, og hendes seneste 'MDNA'-tour har været et flop. Det skriver Bang Showbiz.

- Hvorfor er hun sådan et mareridt? Beklager, men hendes karriere er forbi. Hendes tour er en skandale, og det kunne ikke ske for en større kusse, siger Elton John i det australske program 'Sunday Night'.

Hold dig fra dance
- Hvis Madonna havde nogen som helst forstand, ville hun lave et nyt album som 'Ray of Light' og holde sig væk fra dance. Hun er fantastisk popsangerinde og laver fantastiske popplader, roser han.

Madonna har kritiseret Gaga ved flere lejligheder og senest anklaget Lady Gaga for at have plagieret sit kæmpehit fra 1989, 'Express Yourself', som Lady Gaga angiveligt har ladet sig inspirere lidt for meget af, da hun lavede nummeret 'Born This Way'.

Læs også: Se også: Madonna: Lady Gaga har kopieret mig

Læs også: Se også: Grædende Gaga benægter plagiat

Læs også: Se også: Madonna tror ikke på Lady Gaga

- Jeg synes, det er en vidunderlig måde at opdatere min sang på. Jeg mener - jeg genkendte noderne og tonerne. Jeg synes, det var ... interessant, sagde Madonna sarkastisk om Lady Gagas version.

Tidligere på året var Elton John også efter Madonna, da han antydede, at hun ikke sang live men blot mimede ved pauseshowet under Super Bowl.

Men måske var Elton John bare sur over, at Madonna vandt en Golden Globe for bedste sang med 'Masterpiece' til filmen W.E. foran Elton Johns melodi til animationsfilmen 'Gnomeo and Juliet', hvilket straks affødte en svade fra Elton Johns mand David Furnish på Facebook.

Læs også: Se også: Elton Johns mand raser over Madonnas pris

I hvert fald synes sangeren at have kommet mere brænde på bålet med det seneste udfald, og det bliver spændende at se, hvad Madonnas svar bliver.

Seneste nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik