Seksårig i sexet rapvideo

Internettet forarges over Youtube-video med seksårig rapper, der omgivet af damer i bikini synger om gyngende bagdele

  • Albert tømmer vandkanonen på en af sine booty-damer. (Foto: Youtube)
« Forrige
Albert tømmer vandkanonen på en af sine booty-damer. (Foto: Youtube)
1/5
Næste »
Kommende koncerter
Kommende album
Thomas Treo skamhører
  1. The Sonics: 'This is the Sonics'
  2. Mavis Staples: 'Your Good Fortune'
  3. Emmylou Harris & Rodney Crowell: 'The Traveling Kind'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Rangleklods: 'Straightjacket'
  2. Bill Fay: 'Who Is the Sender?'
  3. Mellemblond: 'Fra et sted'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Modest Mouse: 'Strangers to Ourselves'
  2. Laura Marling: 'Short Movie'
  3. Matthew E. White: 'Fresh Blood'
 

Er det i orden, at en seksårig dreng synger om at nedlægge damer og får rystet, ganske voksen, damerøv lige op i ansigtet? Debatten raser i USA, efter en video med børnerapperen Albert Roundtree, Jr. i mandags blev oploaded på Youtube.

'I can make your booty pop, booty pop, booty pop' (cirka-oversættelse: 'Jeg kan få din røv til at hoppe') synger den seksårige, mens han blandt andet fyrer en vandpistol af på brysterne af en bikiniklædt dame, som - ganske bogstaveligt - er gammel nok til at være hans mor.

Videoen er så fræk, at Albert ikke selv kan komme til at se den på Youtube, hvor den har fået knap en million hits - videohjemmesiden kræver nemlig, at man skal være over 18 år for at se videoen.

Fyrer kanonen af
Alberts forældre har ifølge Huffington Post fået sangen produceret og hyret en instruktør til at lave videoen, fordi de håber, at sønnen kan blive en stjerne.

Det er ikke en fremtid, som umiddelbart synes at true i horisonten, når man lytter til sangen, hvor Albert med barnlig snøvlen tygger sig igennem de mange svære ord om at score damer, akkompagneret af et Britney-beat og et panfløjtekeyboard fra helvede.

Men omtale har videoen til gengæld fået masser af, på grund af sin - rapperens alder taget i betragtning - meget sexladede billeddækning.

Udover at fyre sin vandkanon af fra skridthøjde, så er Alberts ansigt i store dele af sangen indrammet af to af de føromtalte booties, der 'popper' det bedste de har lært. Omgivet af roterende underliv synger han om, hvordan han selv og de granvoksne damer kan 'have det sjovt i aften'.

Indstruktør: Det var for sjov
Videoen har udløst bølger af forargelse på internettet, hvor den er blevet udråbt som decideret børnemishandling af den seksårige rapper.

Instruktøren af videoen, Tyler Council, siger i et interview med Miami New Times, at han synes, opmærksomheden omkring videoen er fuldstændig overdrevet i forhold til, hvad der ellers sker ude i verden.

- Det skal forestille at være en spøg, men det er nok kun 30 procent af folk, der ser den, som synes, den er sjov. Men jeg fortryder det ikke, siger Tyler Council til avisen.

Tyler er allerede blevet booket af Alberts forældre til at indstruere hans næste video med titlen 'Girls, girls, girls'.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Peter Roelsgaard
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk