Kan du genkende ham? Poplegende totalt forandret

Mesterproduceren Phil Spector overrasker på nyt foto fra fængslet

  • På det nye billede - taget i juni måned - er 76-årige Phil Spector er svær at genkende, men øjensynligt ved godt mod. Foto: All Over
På det nye billede - taget i juni måned - er 76-årige Phil Spector er svær at genkende, men øjensynligt ved godt mod. Foto: All Over

Den amerikanske musikproducer Phil Spector, der blandt meget andet er kendt for at have produceret for The Beatles og have opfundet begrebet 'Wall of Sound' har mistet hårpragten og fået høreapparat på begge ører.

Phil Spector har de seneste år været bag tremmer i Californien. Han blev i 2009 dømt for mordet på skuespilleren Lana Clarkson og afsoner en straf på mellem 19 år til livstid.

Seneste billede fra fængslet viser Phil Spector helt uden den opsigtsvækkende hårpragt, der i en menneskealder har været hans varemærke.

Phil Spector i retten i 2005 anklaget for mord. Foto: AP Phil Spector i retten i 2005 anklaget for mord. Foto: AP

På det nye billede ser Phil Spector ud til at være i bedre form end for to år siden, hvor han i en periode på ni måneder var så syg, at han mistede evnen til at tale.

- Han har tabt sig meget, og i løbet af de sidste ni måneder, har han ikke kunne snakke på grund af polypper i halsen, sagde advokat, Cuck Sevilla dengang til den britiske avis Mirror.

Se også: Fængslende fotos af Phil Spector

Mellem 1960 og 1980 samarbejdede Phil Spector med blandt andet The Beatles, The Ronettes, George Harrison, John Lennon, Ike & Tina Turner, Leonard Cohen og The Ramones.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Flamin' Groovies: 'Fantastic Plastic'
  2. Unsane: 'Aberration'
  3. Van Morrison: 'Roll with the Punches'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Grizzly Bear: 'Painted Ruins'
  2. The War On Drugs: 'A Deeper Understanding'
  3. Neil Young: 'Hitchiker'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. LCD Soundsystem: 'Tonite'
  2. Fleet Foxes: 'Crack-Up'
  3. Broken Social Scene: 'Hug of Thunder'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik