Sådan bliver Bowie bisat

David Bowies familie er overvældet og oplyser, at de arrangerer en privat ceremoni, hvor sangeren skal bisættes

Mandag lagde New Yorkere blomster foran David Bowies lejlighed i 'The Big Apple'. Knapt så mange bliver det nok til, når superstjernen skal bisættes - det bliver nemlig en privat ceremoni. (Video: AP)
1/2
Næste »

BowieTOP2.jpg INTL. MusikNYT - 14. jan. 2016 Medie: Bowie kremeret i al hemmelighed

Se også: Bowies sidste album kravler op ad hitlister

Det kom som et chok, da musikikonet David Bowie mandag døde 69 år gammel. Nu oplyser familien, at 'Space Oddity'-sangeren skal bisættes ved en privat ceremoni for familien, skriver BBC.

- Vi er overvældede over og taknemmelige for den kærlighed og støtte, der bliver vist over hele verden, oplyser familien på den officielle Facebook-side for David Bowie.

Familien beder samtidig offentligheden om at respektere deres privatliv midt i en hård og følsom tid. De hilser alle koncerter og højtideligheder i forbindelse med sangerens død velkommen, men oplyser samtidig, at det eneste officielle, der bliver holdt fra familiens side, er en privat ceremoni.

Bowie mindes over hele verden. Her er det ved et maleri i London. (Foto: AP) Bowie mindes over hele verden. Her er det ved et maleri i London. (Foto: AP)  

- David Bowies familie er lige nu i gang med at arrangere en privat ceremoni, hvor deres elskede mand, far og ven skal hyldes, står der i opslaget, som fortsætter:

- Men ligesom vi hver især fandt noget unikt i Davids musik, hilser vi alle andres hyldest til hans liv, sådan som de nu engang synes er mest passende, velkommen.

David Bowie nåede lige at udgive albummet 'Blackstar'. Kun et par dage senere døde han af kræft.

Bowie-producer Tony Visconti fortæller i et interview med Rolling Stone, at han blev kontaktet bare en uge før sangerens død med henblik på at lave en opfølger til 'Blackstar'-albummet.

AngieBowieNY.jpg INTL. MusikNYT - 12. jan. 2016 Realityshow kritiseres for at vise ekskonens reaktion på David Bowies død

BowieTOP.jpg INTL. MusikNYT - 12. jan. 2016 Ven: Bowie havde kræft i leveren

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Unsane: 'Sterilize'
  2. Lucinda Williams: 'This Sweet Old World'
  3. Marilyn Manson: 'Heaven Upside Down'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Carl Emil Petersen: 'Natradio'
  2. Bisse: '19. 6. 87'
  3. Neil Young: 'Hitchiker'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Bisse: '19. 6. 87'
  2. Metz: 'Strange Peace'
  3. Ariel Pink: 'Dedicated to Bobby Jameson'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere