Massepsykose med Nicki Minaj

Lucy Love fra Amager viste den forrykte freak fra New York, hvordan det skal gøres

  • Nicki Minaj - sendte Falconer Salen i ekstase med sjusket show. (Foto: Mogens Flindt)
Nicki Minaj - sendte Falconer Salen i ekstase med sjusket show. (Foto: Mogens Flindt)
1/5
Næste »

Nicki Minaj, Falconer Salen, København, mandag 11. juni

2
3
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Lucy Love, Falconer Salen, København, mandag 11. juni

4
3,6
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Hvad får man, når man blander en børnefødselsdag, sexmesse, gay parade, Tivoli, slikbutik, Crazy Daisy, Jamaica og sodavandsdiskotek med sodavand til 32 kroner i plasticbæger?

Nicki Minajs første show på dansk grund.

Se også: Raplende Nicki Minaj

Hendes skizofrene nye album ’Pink Friday: Roman Reloaded’ er mildest talt rodet, men det var faktisk intet i forhold til fænomenets fuldkommen kaotiske optræden i Falconer Salen, hvor 2350 fortrinsvis purunge tøser dog hvinede på sundhedsskadelig volumen alligevel.

Det tangerede massepsykose, da den 29-årige newyorker med rødder i Trinidad og Tobago viste sig i rampelyset som en bizar mulat-Barbie.

Vildt skingert lydbillede
Personlighed har hun unægtelig, men den er mildest talt enerverende, og selv om koncerten kun varede 73 usammenhængende minutter, så føltes det som at blive tvangsfodret med lyserød candyfloss i en evighed.

Pirrende numre fra ’Pink Friday: Roman Reloaded’ som hiphop-påvirkede ’I Am Your Leader’ og ’Beez in the Trap’ druknede i lir, skrigeri og et vildt skingert lydbillede, der slet ikke kunne matche blondinens glimtvis blærede pladeproduktioner.

Minaj er en sprudlende rapper, men det hørte vi ikke meget til, og på de mange fantasiforladt tonsende dancepopnumre blev hun reduceret til en intetsigende sanger, der var decideret pinlig under balladen ’Right By My Side’.

Mod slutningen hev hovedpersonen lamslåede Dennis fra første række op på scenen, og den overvældede fan vidste tydeligvis ikke, om han skulle grine eller græde. Det var vist af en helt anden grund end nogle af os andre.

Forrygende opvarmning
Så var der langt mere stil over Lucy Love, der serverede forrygende opvarmning, som understregede, at den charmerende furie fra Amager har internationalt format.

Selv et konferencecenter med tændt loftlys (?) kan hun overvinde, og superskæringerne ’Poison’, ’Thunder’ og ’Who You Are’ fra ’Kilo’ er vægtige nok til, at Falconer Salens fundament skælvede.

Se også: Højeksplosiv Lucy Love

Den ualmindeligt heftige intensitet fra Lucy Loves mere intime klubshows udeblev måske nok, og hendes seneste single, ’We Are the Stars’, virker noget anonym, men med endnu en smittende præstation demonstrerede den lille dansker, hvem der var aftenens store oplevelse og musikalske hovednavn.

Nicki Minaj kunne lære et trick eller 32.

null
null

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Thomas Treo skamhører
  1. Mastodon: 'Cold Dark Place'
  2. Lucinda Williams: 'This Sweet Old World'
  3. Marilyn Manson: 'Heaven Upside Down'
Henrik Queitsch skamhører
  1. Carl Emil Petersen: 'Natradio'
  2. Bisse: '19. 6. 87'
  3. Neil Young: 'Hitchiker'
Rune Melchior Sjørvad skamhører
  1. Bisse: '19. 6. 87'
  2. Metz: 'Strange Peace'
  3. Ariel Pink: 'Dedicated to Bobby Jameson'
Seneste Musik
Hent flere
Mest læste i Musik
Hent flere