Persondata politik

Rolf har 1424 'vidner' på at han er ren

På bare en uge har Esben Bjerres sag 'Rolf er ren' opnået 1424 støtter på nationen! Men nu skal han til doping-snak med sin chef på TV2

Seneste i nationen

Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Kom EKSTRA i dybden

 

- Hvis Rolf hopper i en mudderpøl bliver Rolf ikke beskidt, mudderpølen bliver ren

Sådan skriver Tyler D. i en af de hundredevis af kommentarer om Rolf Sørensens renhed, nationen! har spyttet afsted i den sidste tid.

- Rolf er så ren han pisser cillit bang, skriver Martin C. i en af de andre, og ser på den sag Esben Bjerre har oprettet på nationen!, må man konstarere, at der er pæn stor opbakning til udsagnet: Se også: Rolf er ren!

Du kan også støtte sagen - klik her.

Men trods den fine støtte, mener et flertal af læserne nu alligevel, at Rolf - som nærmer sig en podieplads i tour'en 1996 i takt med at flere og flere topryttere erkender doping og derfor bliver slettet fra de officielle resultatlister - selvfølgelig har taget doping. Et stort mindretal på 44 procent af de 6654 læsere, der har stemt, støtter Rolfs renhed, men Peter R. mener at Rolf står i en umulig situation:

Han kan jo ikke bevise det
- Det er jo lige meget om Rolf Sørensen har taget doping eller ej. Han kan jo ikke bevise, at han ikke har taget doping. Men han kan altid gå ud og sige, at han har taget doping, uanset om han har eller ej. For indtil den dag, hvor Rolf Sørensen går ud og siger, at han har taget doping, så vil en del folk altid regne med, at Rolf Sørensen tog doping.

Læs: Se også: TV2 presser Rolf: Er du ren?

- Rolf Sørensen er kort sagt på røven, for ingen vil tro på ham, når han siger han var ren, selv om han rent faktisk skulle havde være det.

TV2s sportschef vil nu tage en dopingsnak med Rolf, der har kommenteret cykling siden 2006 - og uanset udfaldet af den snak, mener et flertal af læserne, at han godt kan fortsætte som kommentator:

Se også: Læs også: Danmarks Radio overvejer at droppe Tour

Hvad ville du gøre, hvis du var Rolf?

Afstemning

Er Rolf Sørensen ren?

Skal TV2 droppe Rolf Sørensen, hvis han indrømmer doping?

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik